Luwex píše:Tak jsem se poprvé v životě podíval do otevřeného pc, myslím to vážně. Koukal jsem na ty ventilátory a ventilátor cpu se dává do základové desky a ventilátory ostatní ve skříni se propojí s druhou stranou jakoby skříně kde jsou ostatní kabely a je to propojené v nějakých víc takových malých kapsiček nevím jak to říct prostě jsem potřeboval vědět jak propojit pak ten nový ventilátor, když ho budu měnit ve skříni (asi půl hodiny jsem hledal kam vede ten černý drát ) každopádně už jsem si objednal ten ventilátor co mi poslal Marfy tak jsem na to zvědav jak ho tam dám, snad úspěšně warcraftane: vůbec nevím, co to znamená 4pin a 3pin? 3pin jako se základovou deskou nebo co?
A když už ses tam koukal, zjistil si, který ventilátor dělá kravál? Teď jsi objednal ventilátor do skříně, ale co když řve ventilátor ve zdroji, nebo na grafice?
Všechny jsem zkoušel a dělá to ten ve skříni, ten ventilátor na procesor jsem taky zkoušel a ten sem si reguloval a ve zdroji nevím, ale když jsem dal hlavu do skříně, tak rozhodně to z něj nebylo..
d1amond měl pravdu... Dnes mi přišel ten noctua a změnil jsem starý větrák za noctuu a je to tiché o takových 30%, pak sem ale fakt nevěděl co to je, vypl jsem všechny větráky kromě grafiky a zdroje... a šup... byl slyšet zdroj. Tak nevíte, co dělat s hlučným zdroje? hádám že nic... víceméně neřve to nějak extra moc, ale prostě vadí mi to...
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...
Ahojte, chtěl bych si na vánoce udělat radost a poskládat si nový počítač, který bude primárně sloužit jen na hraní her. Cenový strop vidím maximálně 35 tisíc, ale pokud to pujde míň, tak budu jen rád :D
Z aktuálního počítače bych mohl použít:
Case...
Poslední příspěvek
Ahoj, třeba něco takového?
Pokud máš chlazení skříně vyřešené, můžeš vyhodit ventilátory.
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...
Mám už cca 10 let starý počítač a všechno fungovalo celkem v pohodě až do nedávna, kdy se nezapnul. Respektive se rozsvítí světla v bedně, větráky atd. nenačte se ale obrazovka - ta celou dobu nemá signál. V takovémto stavu je počítač...
Poslední příspěvek
To se mi u jednoho PC pred lety taky stavalo a po vymene za jiny zdroj bylo po problemu. Ale to bylo to PC po vypnuti uplne mrtve , zadne vetraky se nespustily.