Hádají se wikipedie,google a facebook kdo je lepší... Wikipedie:Já vím všechno! Google:Já najdu všechno! Facebook:Já znám všechny! Elektrika:A tak se zase uklidníme jo?
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Problém s vybavením není jen u policie... On asi bude největší problém s výběrovými řízeními (s tím jak jsou prováděny), protože dnes vyhrává ta nejlevnější nabídka a nehledí se na kvalitu, protože kdyby vyhrál někdo s vyšší cenou, tak se ta "poražená" firma odvolá a celá výběrovka se bude motat v "bludném" kruhu... (čest výjimkám).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Jak je tohleto možné? Vždyť nám kdysi jeden geniální ekonom vysvětlil že takovéhle věci přece vyřeší neviditelná ruka trhu
To mi připomnělo jeden dnes už historický vtip. Al-Kajdě se podařilo odpálit bombu na summitu světových státníků, a zabili tři prezidenty. Ti se dostaví k Nebeské bráně, svatý Petr je předvede před Boha aby je soudil. Bůh si je prohlédne, a potom pokyne k prvnímu: "Ty jsi Bush, byl jsi prezidentem nejmocnější země světa, a vykonal jsi v životě mnoho velkých činů pro lidstvo. Budeš za to sedět po mé pravici." Potom pokyne duhému a říká: "Ty jsi Putin, byl jsi prezident největší země světa a vykonal jsi v životě mnoho velkých činů pro svůj lid. Budeš za to sedět po mé levici." Nakonec ze podívá na třetího a ptá se: "A ty jsi kdo?" "Já jsem Klaus a ty mi sedíš na židli!"
Na Novinkách je k tomu článku o botách pěkná formulace: Zakázkou z roku 2012 se bude podle náměstka vnitra pro vnitřní bezpečnost Jana Sixty ministerstvo zabývat a podle Štěpánka bude "pátrat po konkrétní osobě, která to způsobila". Takže policie bude konečně po někom pátrat? Vyznělo to tak že nejspíš po obětním beránkovi...
Jak to vypadá, tak z našich policistů budou teď skuteční platfusáci.
Jak ajťáci rozdělují ženy Typ Virus - Ani si nevšimneš a nastěhuje se ti do bytu a všechno si přivlastní. Typ Internet - Musíš zaplatit za přístup. Typ USB - Je dobrá jen na zastrčení kabelu. Typ Bluetooth - Chce udržovat přátelství bez kontaktu. Typ Server - Vždy, když ji potřebuješ, je obsazená. Typ Windows - Má spoustu chyb, ale nedovedeš si bez ní představit život. Typ Powerpoint - Je atraktivní, můžeš se s ní pochlubit, ale sama o sobě nemá hodnotu. Typ Excel - Říká se, že umí spoustu věcí, ale ty ji používáš jen pro základní úkony. Typ Word - Vždy má pro tebe překvapení, ale v podstatě jí nikdo nerozumí. Typ DOS - Kdysi ji měli všichni a dnes o ni nemá zájem nikdo. Typ Scandisk - Je ti jasný, že je užitečná a chce ti pomoct, ale nikdy nevíš, co vlastně dělá. Typ Screensaver - Nehodí se na nic, ale aspoň tě zabaví