Bohužel musím nesouhlasit. Používám výhradně média Verbatim a některá data zálohovaná před 5 lety mi už mechaniky nepřečtou a to je mám skladované jako v bavlnce (pokojová teplota, tma, sucho, pevný obal). Naučil jsem se zálohovat na externí disky a ty nejdůležitější data (např. fotky) mám ještě uložené na serveru u poskytovatele hostingu, který mi každý měsíc všechny soubory zálohuje.X píše:Kvalitní DVD (Verbatim) témeř neodcházejí.
Sháním listy z krabiček médií
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sháním listy z krabiček médií
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Kdybych je viděl/ty obaly/ někde ležet,taky bych si je vzal.Stačily by mě i obaly od kupovaných PRÁZDNÝCH MÉDIÍ.PROSTĚ MĚ TO ULEHČÍ PRÁCI KDYŽ MÁM PRÁZDNÉ KRABIČKY A CHCI SI NA BOKY NAPSAT CO V NICH MÁM.Samozřejmě ne ze slim krabičky
To jen proč by je mohl chtít.
PS:Sorry,nevšiml jsem si,že diskuse má druhou stránku
a tak jsem psal co už bylo řečeno,ale nechám to tu 
PS:Sorry,nevšiml jsem si,že diskuse má druhou stránku
Naposledy upravil(a) liborek dne 27 úno 2009 20:00, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
mike007: Ono často záleží i na mechanice. Takové LG často nepřečtou ani originály. Plextory jsou sice citlivější na chyby a škrábance, ale zase čtou v pohodě a pálí ještě lépe.
Samozřejmě, že ty listy na popis nechci zadarmo. Záleží na množství. Poštovné bych taky zaplatil.
Samozřejmě, že ty listy na popis nechci zadarmo. Záleží na množství. Poštovné bych taky zaplatil.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 20831 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od atari