TO ANONYM:ta roztomila "Holcicka" jak rikas me zpusobila temer posttraumaticky sok:P dodneska tuhle pasaz nemam rad muzu si to zahrat po druhe ale vysledek je vzdy stejny ze se u toho temer pos**u:P
vidím samé novější hry..myslim far cry, doom3, crysis, cod4..to si každý nezahraje, ale dobrý horor,který jsem vypl(uz jsem to nehral) už po prvním leknutí..jsem mel z toho takové trauma, že jsem to odinstaloval radši...myslim tím hru SUFFERING..
F.E.A.R-čas 23.00hod tma-když jsem přišel k žebříku chystám se slézt,ještě koukám dolů do tmy,kdyby tam něco bylo,otočím se a ta holka za mnou..zařval jsem a málem spadl z křesla..pak zařvala manželka,protože ležela za mnou na zemi a koukala na televizi a já jí vjel na nohu..hrůza..
A pamatujete v Unrealu 1 jak dojdete na konec rozsvícené chodby, najednou cvak, cvak, cvak začnou se vypínat světla ze zdálky až k vám ... zůstanete uplně ve tmě a pak zachroptí obluda a vyřítí se na vás? Už v té době (před 8 roky) jsem měl repráky 5.1 a šlo se v té tmě orientovat jen podle zvuku
Já se vždycky bál jako svině Visceroidů (nebo jak se menovali) z C&C: Renegade , a potom HL 2 když si takhle du tmavou chodbou a najednou na mě skočí ten krab a začne mě sát a taky když si takhle du a najednou mě nahoru vytáhne ta potvora na těch stropech a chramst, a v neposlední řadě sem se strašně bál toho písečnýho červa z Jedi Knight: Jedi Academy, ten vypadal nechutně když vás snědl
Jo hororovy games nehraju kvuli spanku a taky proto ze mne to moc nebere. Ale vite kdy naposled sem mnel skutecnej strach! To bylo v prvaku na stredni o prazdninach kdy sme dva dny v kuse chlastali a treti den nas vyhodili z kempu tak sme spali v lese! Co pak vo to spat v lese pche to neni nic desivyho ale jak sem v tom lese vystrizlivel tak sem si uvedomil ze sem uz dva dny nebyl na "velky" vzhledem k mnozstvi alkoholu prolityho hrdlem mi bylo jasny ze tenhle bobek by nemoh soutezit o nejtvrdsi hovno. Vzal sem toaletak a vyrazil kousek dal do lesa najit prihodny misto kde bych se moh vyprazdnit. A kdyz uz sem mnel fakt nahnano ze se po... a ze uz si nestacim ani sundat kalhoty objevil se nadhernej placek ten byl pani lidicky to vam byla takova krasa rukou sem se oprel o strom pod stromem byl takovej dulek jako na turkovi a hned vedle byl uschlej ker kterej sem vyuzil jako drzak toaletaku. Pani tak prijemne mi nebylo uz ani nepamatuju. no a to je asi tak vsechno
Naposledy upravil(a) FrostWork dne 21 led 2008 20:00, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne