To je tím počasím. Konečně to svítí a navíc v sobotu odjíždíme s vnučkou na chalupu v šumavských hvozdech. Bez internetu, bez signálu, ... a bez kola...ty jsi teda číslo..
[/OT]
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
To je tím počasím. Konečně to svítí a navíc v sobotu odjíždíme s vnučkou na chalupu v šumavských hvozdech. Bez internetu, bez signálu, ... a bez kola...ty jsi teda číslo..
Teda, ale rozhazuješ, já měl původní / první mot. E398 a mám ho doteď (od doby co telecom zrušil volné minuty, já zas zrušil telecom..karlos píše:[OT]... Ještě loni jsem měl Nokia 1650 a nyní mám 3720....[/OT]
Já jsem se od samsungu nikdy nedočkal funkčního, ,,legálního" updatu. Vždy nějaký problém. Jediný telefon, na kterém běží aktualizace dobře je možná tak s3. Jak jsem tak koukal na key lime pie, tak mi to až zase taková inovace nepřijde. Prostě to vypadá, že se konečně vykašlou na touchwiz a udělaj jednoduchej systém, který bude šlapat. Vapadá to jako cyanogenmod.Myslím si, že s příchodem Androidu Key Lime Pie se karty obrátí, šušká se, že se bude jednat o kompletně inovovaný systém a jak víme - Android přinesl pokaždé velmi otevřené funkce - např. NFC, kterému se Tim Cook smál - nechápu proč.. :-O