Jak na cs 1.6 server ?
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Jak na cs 1.6 server ?
jackm: No,přes to Hamachi to snad zvládne každej
I já sem kdysi zakládal a s úspěchem
A to taky nejsem žádnej PC přeborník.
No jo přes Hamachi a i to pro něj bude problém, a co vím tak se ptal na veřejnou IP. Zadarmo ho založí pokud má veřejnou IP, tak proč lžeš pukasinku? No zřejmě proto, že s tím také nemáš zkušenosti.
Já myslel že veřejná IP na vlastní server se musí koupit?V tom případě jsem to špatně pochopil teda.
edit: Ale on se ptá jak jí získat,ne že ji má.Pozor to je trochu rozdíl.
edit: Ale on se ptá jak jí získat,ne že ji má.Pozor to je trochu rozdíl.
- Trenky.Plenky
- Level 3.5

Jo musí se koupit
Veřejnou IP si koupíš a platíš za ni a pak si můžeš zadarmo založit server,ale to už je lepší ten hosting protože ta IP stojí kolem 500.
Veřejnou IP si koupíš a platíš za ni a pak si můžeš zadarmo založit server,ale to už je lepší ten hosting protože ta IP stojí kolem 500.
Procesor: Intel i5 4460 3.4Ghz
Grafika: MSI GTX 970 gaming edition
Paměti: Hyperx blue 8GB 1600Mhz
Základka: MSI b85-g43
Zdroj: Seasonic energy knight 500W
Case: Zalman Z3 plus
Chladič: SilentumPC Fera 2 HE1224
HDD: Seagate Barracuda Black 1TB
Nexus5
Grafika: MSI GTX 970 gaming edition
Paměti: Hyperx blue 8GB 1600Mhz
Základka: MSI b85-g43
Zdroj: Seasonic energy knight 500W
Case: Zalman Z3 plus
Chladič: SilentumPC Fera 2 HE1224
HDD: Seagate Barracuda Black 1TB
Nexus5
V tom případě si jackm na mě reagoval trochu špatně 
Milý pukasinku
,
já jsem napsal, že pokud má veřejnou IP, tak lze udělat vlastní server, ty jsi tvrdil, že ne.
Vy snad víte, jestli veřejnou IP má, nebo ne? Nevíte!
Pukasinku, když už tomu nerozumíš, tak než psát nějaké okecávací příspěvky, radši se některých (většiny) témat nezúčastňuj.
Tak se prosím do mě přestaň navážet, těmi Tvými inteligentními příspěvky, pomůže Ti to leda tak k 3.varování (BAN).
já jsem napsal, že pokud má veřejnou IP, tak lze udělat vlastní server, ty jsi tvrdil, že ne.
Vy snad víte, jestli veřejnou IP má, nebo ne? Nevíte!
Pukasinku, když už tomu nerozumíš, tak než psát nějaké okecávací příspěvky, radši se některých (většiny) témat nezúčastňuj.
Tak se prosím do mě přestaň navážet, těmi Tvými inteligentními příspěvky, pomůže Ti to leda tak k 3.varování (BAN).
jackm: Dle názvu příspěvku je logické že veřejnou IP nemá,pokud se nepletu.A napsal jsem že pokud ji nemá,vlastní server si těžko založí,jedině přes hamachi.Ajdam píše:Jak získám veřejnou IP adresu na cs 1.6 server ?
edit: Ajdam,zeptám se jinak.Máš veřejnou IP adresu a nebo se ptáš jak ji získat,tudíž ji nemáš?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 2604 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od DeNNI85
-
- 7 Odpovědi