Jakou televizi si pořídit
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
- Pavel Salák
- Level 2

Re: Jakou televizi si pořídit
Značka Changhong je sice Čína, ale vyrábí se v Nymburce.
Počítám, že do 2-3 roků budou LCD, LED a plazmy převálcovaný OLED a jejich variantami (AMOLED, ...).
Dneska mi má přijít tahle (k vůli nedostatku místa jsem musel vzít právě tak malou úhlopříčku, tak jsem zvědav
)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Dle tvrzení TV servisáků je pro ně nejhorším výrobcem televizí SHARP a PANASONIC. Nejhorší v tomto případě znamená, že jim dává nejméně vydělat a tudíž jsou pro spotřebitele nejlepší 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
- memphisto
- Guru Level 13

Tak Sharp a Panasonic mají lepší obraz a podání barev než samsung. Mně se ale více líbi přepálene barvy, takže jsem bral samsung
Na to oni celkem hřeší. Schválně si všimni v obchodě, jak je mají vedle sebe 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jistě nelze než souhlasit s karlosem, Panasonica mám asi 13/14 let a bez jedinné poruchy. Jenže 56cm šířky to bylo nad možnosti panasonic, sharp - mizerný zvuk, samsung... atd. atd.. tak to u mne vyhrálo LG.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Pokud televizi nemůžeš nakrmit fakt kvalitním signálem a tak bych nad tím moc nepřemýšlel. Kluci ti tady doporučili pár modelů, ale jako laik to stejně moc nepoznáš.
Já mám doma televizi přes koaxiál a když jsem u známých, kteří chytaj signál na střeše, byl to teprve rozdíl (máme stejný model televize)
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2011 09:08) ---
Pokud televizi nemůžeš nakrmit fakt kvalitním signálem a tak bych nad tím moc nepřemýšlel. Kluci ti tady doporučili pár modelů, ale jako laik to stejně moc nepoznáš.
Já mám doma televizi přes koaxiál a když jsem u známých, kteří chytaj signál na střeše, byl to teprve rozdíl (máme stejný model televize)
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2011 09:08) ---
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
S tímto naprosto souhlasím. Člověk si řekne digitál, ale když jsem viděl obraz ze satelitu, padl jsem na p**el.. 
Rozhodně však i jako laik poznáš, když po pár letech provozu svěříš televizi servisu a to nemluvím o explodujícím zdroji, který podpálil obývák... Proto mám doma SHARP, bez ohledu na kvalitu signálu ze společné antény, ale právě pro onu deklarovanou bezporuchovost.jako laik to stejně moc nepoznáš.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
A kterej výrobce ti tu bezporuchovost dneska zaručí?
//nechci rozpoutávat flame, ale pro mě je dostatečným argumentem slovo opraváře televizí. Pokud mi řekne, že prakticky neví, co je opravovat SHARP a PANASONIC, pak to beru za mnohem hodnověrnější, než tvrzení výrobce Chuang Si, že jeho výrobky jsou plně srovnatelné se světovou špičkou
//Karlos
//nechci rozpoutávat flame, ale pro mě je dostatečným argumentem slovo opraváře televizí. Pokud mi řekne, že prakticky neví, co je opravovat SHARP a PANASONIC, pak to beru za mnohem hodnověrnější, než tvrzení výrobce Chuang Si, že jeho výrobky jsou plně srovnatelné se světovou špičkou
//Karlos
V jedné malé nejmenované prodejně mi majitel říkal ,že bere do prodeje z 90% pouze televize značek panasonic a samsung z důvodu minimálních reklamací.Sharp je na tom taky dobře.Co se týče kvality obrazu tak např u televizí FullHD je potřeba nakrmit signálem ze satelitu ve Full HD.To je pak pokoukáníčko.
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Sice jsem doporučoval Full HD LED LCD,ale sám mám taky 107cm plasmu LG a stejné připomínky jako ostatní co zde psali.Takže úhlopříčka 107 cm je dobrá,ale už bych taky uvažoval i o větší,obraz je pěknější než na LCD a pozorovací úhly jsou lepší,jenže místo plastu je čelní plocha skleněná,což zase odráží světlo třeba od okna.Na druhou stranu se to lépe čistí než povrch LCD.Mírné omezení vidím pouze v HD ready rozlišení a větší spotřebě i když i ta je ve srovnání ze 107cm LCD irelevantní,protože při sledování filmu v tmavé místnosti si plasma bere méně,kdežto LCD má pořád stejnou spotřebu ať je světlo nebo ne.Ovšem za cca.11 tisíc 107cm LCD určitě nekoupí.Otázka co tazatel preferuje.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek