Ono se nové hry prodávájí v image souborech pro daemon tools?japol1 píše:1.Ano,zkoušel.Na jiných pc jde ok.
2.Zkusil jsem,neuspěl jsem.Při spuštění přes Daemon se stalo to samé.
Problém s instalací GTA:SA
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Problém s instalací GTA:SA
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Nehoň pořád ten nelegální software, když ten obraz udělal z vlastního DVD.Rewqa píše: Nebo zkus udělat obraz toho CD a pak to mountnout v Deamonovi a zkusit nainstalovat.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
japol1
Ne,neprodávájí.Stahují.zbeky píše:Ono se nové hry prodávájí v image souborech pro daemon tools?japol1 píše:1.Ano,zkoušel.Na jiných pc jde ok.
2.Zkusil jsem,neuspěl jsem.Při spuštění přes Daemon se stalo to samé.
Ještě bych dodal,že hra mi už na tomto pc jela,je to asi rok.Od té doby mám pouze jiný zdroj a HDD.
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Co je na tom nelegální udělat si obraz z origo DVD?Owner píše:Nehoň pořád ten nelegální software, když ten obraz udělal z vlastního DVD.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
japol1
No jestli mi nezbude nic jiného,budu proti své vůli muset koupit original.Má touha zahrát si je totiž silnější než vůle 
- memphisto
- Guru Level 13

Odpověď jsi dostal a očividně jsi s ní smířený. Příště si ale odpusť to lhaní o legálnosti. Drtivá většina problémů je právě díky neoriginalitě hry
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 6360 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RIKI22
-
- 8 Odpovědi