Není to tím, že win xp nezvládají jenom 3GB ram paměti, ale že ty si měl špatnou verzi (čili další chyba mezi židlí a počítačem)
Instalace W7 na disk s XP – prosím o vaše zkušenosti.*
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace W7 na disk s XP – prosím o vaše zkušenosti.*
Bude to v pohodě, ale musíš si koupit 64bit verzi! Pokud si koupíš W7 32bit tak to nevyřešíš. XP jsou tam rozdělené taky. Teď si měl 32bit verzi a podporovalo ti to jenom ty 3GB ram - kdyby sis zakoupit 64bit (xp) tak ti to podporuje všech 6GB..
Není to tím, že win xp nezvládají jenom 3GB ram paměti, ale že ty si měl špatnou verzi (čili další chyba mezi židlí a počítačem)

tak o tomhle si můžeš nechat jenom zdát.kamosv píše:ted si nerozumime. Vim ze pokud budu mit dva os na C XPcka a na D w7 tak tazdy si pojede svoje a to ja prave nechci, chci mit jen w7, a co resim je jak dostat programy z program files XP do program files a celeho systemu w7...
vim ze mam ted 32bit. verzi XP a vim ze potebuju 64bit verzi OS, XP ve 64 je jen v EN a to sem nechtel... W7 mam profesional 64bit...
tak presne tohle sem si myslel, a tajne doufam ze me nekdo vyvede z omylucicero píše:tak o tomhle si můžeš nechat jenom zdát.kamosv píše:ted si nerozumime. Vim ze pokud budu mit dva os na C XPcka a na D w7 tak tazdy si pojede svoje a to ja prave nechci, chci mit jen w7, a co resim je jak dostat programy z program files XP do program files a celeho systemu w7...
- domitea
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Tak si zálohuj někam Program Files, nainstaluj Windows 7 x64 a poté si zálohovaná Program files zkopíruješ zpátky, nastavíš kompabilitu(jestli bude potřeba) a vytvoříš si zástupce na ploše. Tomudle postupu lze zabránit: Měj programy naistalované na jiném oddílu než je XP a máš to vyřešené
. Sám jsem to řešil, ale měl jsem programy na D, čili stačilo nainstalovat W7, Office a Visual Studio + aktualizace a za půl dne to bylo 
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Bohužel,tak toto skutečně nepůjde.Programy mají totiž zapsány údaje v registrech Windows a pokud jej smažeš,tak s největší pravděpodobností ti hodně programů nepojede,byť by byly zkopírovány na druhý disk.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- domitea
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
No já těch programů mám nainstalovaných málo (do 10, protože to hodně řeším Portable verzí na Flash
), ale všechny mi jedou bez problémů.
je to přesně tak jak píše marfy.....můžeš to znát i z XP.Když si třeba n aoddíl D nainstaloval nějaké programy tak po reinstalu C některé nechodí protože si nějakou část nebo cestu stejně uložily na C .
Já mám dojem že lze udělat upgrade, který vše převezme viz. http://www.extrawindows.cz/instalace-wi ... z-21-hodin" onclick="window.open(this.href);return false;
presne tak takovou zkusenost mam take a tak to uz davam na C pac je to vlastne jedno...cicero píše:je to přesně tak jak píše marfy.....můžeš to znát i z XP.Když si třeba n aoddíl D nainstaloval nějaké programy tak po reinstalu C některé nechodí protože si nějakou část nebo cestu stejně uložily na C .
Tak sem to cely procetl a nevim mam z toho takove rozporuplne pocity...kopi píše:Já mám dojem že lze udělat upgrade, který vše převezme viz. http://www.extrawindows.cz/instalace-wi ... z-21-hodin" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak sem nasel dalsi clanek a upgrade z XP ne W7 neni mony jedine cista instalace viz. obr

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek