Můžeš se ještě podívat v Tomto počítači na mechaniku pravým-Vlastnosti-Přehrát automaticky a v rozevíracím seznamu vybrat Film na disku DVD a tam si nastav vše potřebné.
Jinak si osbně myslím, že pokud je mechanika při vypnutí PC v klidu (tj. médium se vůbec netočí), tak jí to neškodí.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
A já myslel, že autorun je jen automatické otevření okna mechaniky, po vložení nosiče . Ale to je už jedno, ten autorun jsem spravil podle návodu a vypalvačce stačilo, když jsem snížil rychlost zápisu na disk- na to jsem přišel náhodou, když jsem se hrabal ve vlastnostech mechaniky, jak jsi mi poradil. Díky moc .
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Vím, že to sem nepatří, tak jen krátce: Já jsem zase mnohokrát četl, že se tam zase to CD má nechat, aby se neprášilo na čočku laseru. Já ho tam tedy nechávám i ve stolním přehrávači.