Ja som to teraz skúsil , ako ISO som vybral starú inštalačku Win7HP a spravilo mi to nové ISO, trošku väčšia veľkosť.Teraz na skúšku som zvolil USB a ISO súbor veľkosť 2,95GB a na USB niečo málo cez 3GB.Problém môže byť , ak máš na tej inštalačke viacej verzií Win7.Kedysi som na integráciu ovládačov používal RT7 Lite, tak skús.Teraz som to na skúšku otvoril cez Win10.
Cez RT7 lite integruješ ovládače do tej verzie,ktorú si vyberieš.
Tak jsem nakonec použil návod z tohoto videa a instalace proběhla úspěšně. Jen se mi tu vyskytl jeden problém s ovladačema. Nevím ani co to má být za zařízení. Víte někdo?
budu stavět pc s rtx 5090 a přemýšlím, jak je to ve hrách s výkonem mezi ryzen 9 9950x3d a ryzen 7 9800x3d.
spotřebu a pár tisícovek navíc za r9 neřeším.
Monitor mám 57 Samsung Odyssey Neo G9 kde mi většinou kromě hry běží internetový...
Poslední příspěvek
Pokud je to čistě gaming. Tak 9800X3D. Těch 8 jader těm hrám občas chutná víc. Když neplánuješ žádný rendering a složitější práci tak není o čem.
Zdravim. Moja krivka na CPU coolera bola upravena na celkom slusny pomer, je tam 7 bodov.
Moj CPU ma v IDLE 50-53 stupnov. Chladic som namontoval poriadne, aj dal dost pasty.
V izbe mam teplotu 23-25 stupnov.
Pozeram sa momentalne na teplotu a mam...
Poslední příspěvek
Teploty jsou ok, větráky klidně přidat můžeš. Tím nic nikdy nezkazíš. (pokud je nedáš obráceně :D)
Udělej si to nějak takhle jako je na obrázku a budeš v pohodě.
Spodní dávat nemusíš. Stačí nahoře a vepředu.
Doporučuji tyhle větráčky:
k tomu...
Pořídil jsem si notebook a chci poladit jeho provozní vlastnosti, ovšem zjistil jsem, že nemůžu najít software pro současné laptop Ryzeny (Ryzen Master je jen pro desktop a Ryzen Controller skončil někde u generace 4000). Nemá někdo něco ozkoušeno?...
Poslední příspěvek
Díky!
Pouzil jsem a docela to zkultivovalo provoz... minimalne to prestalo hucet jako letadlo na idle ve windows, takze fan curve a i teplotni vlastnosti jsou o dost lepsi (okolo 60 stupnu misto 90 skoro bez zatizeni).
Měl by někdo zájem o menší PC s Ryzen 9 5900X (12/24), 32GB RAM, RTX 3060 1FAN, 1TB SSD, 2TB HDD, Windows 10 s možností na Windows 11, funkční, bez záruky.