No a jak tak koukám do správce zařízení, tak pro správnou funkci USB ty dvě položky "kořenový rozbočovač" a "hostiteský řadič" stačí. Co máš připojený za USB zařízení? Nezmizí náhodou ta neznámá položka USB device když všechny USB věci odpojíš?Ja píše:Kořenový rozbočovat a hostitelský řadič je v pohodě, ale USB Device je pořád s otazníkem.
USB Device
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Ještě jednou sem si to přečet a pozastavil sem se nad tímhle:
Super, mám Bios A09 a doinstaloval jsem ovladače a USB už jede.Díky. Jenom zůstává problém se zvukem u DVD.Viz. sekce Filmy...Nezvučí mi žádný film(vob), ale Mpeg, Avi, Mp3 i klasické CD jede normálně.Nejede to v žádném prohlížeči.Myslím že mám nějakou divnou instalaci XP, ale když jsem udělal zálohu a chtěl formátovat disk se spouštěcí disketou, tak mě to nepustí přes příkaz Format c:.Napíše "chybný příkaz, nebo název souboru".
To je super, že nový BIOS vyřešil jeden z palčivýchproblémů.
Teď k formátu. Nebootuj z diskety, ale rovnou z instalačního CD. Po potvrzení licenčních podmínek by se tě měl zeptat, jestli chceš opravit stávající instalaci XP. Escapem to zrušíš a půjdeš dál. Teď by se ti měly zobrazit informace o disku a oddílech (partitions) pokud máš disk rozdělený. Vyber si disk, na který chceš instalovat a pak možnost Zformátovat oddíl systémem souborů FAT nebo NTFS ( doporučoval bych ti systém NTFS). A pak pokračuj s instalací.
Teď k formátu. Nebootuj z diskety, ale rovnou z instalačního CD. Po potvrzení licenčních podmínek by se tě měl zeptat, jestli chceš opravit stávající instalaci XP. Escapem to zrušíš a půjdeš dál. Teď by se ti měly zobrazit informace o disku a oddílech (partitions) pokud máš disk rozdělený. Vyber si disk, na který chceš instalovat a pak možnost Zformátovat oddíl systémem souborů FAT nebo NTFS ( doporučoval bych ti systém NTFS). A pak pokračuj s instalací.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15 Odpovědi
- 97469 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od nevim1050