můžeš se k tomu prosím vyjádřit? ocením to, díkyMartab píše:Proč by se tomu neměl nikdo vyhnout? Na starém noťasu jsme měl taky XPčka a rozhodně jsme ani neuvažoval o Windows 7 nebo čemkoli jiném os MS... Tak prosím přestaň ostatním vnucovat co nechtějí
K tématu. Projdi si následující téma: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=174952 tam snad najdeš odpověď
EDIT: Byli rychlejší
vnucování a samoaktualizace win10
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: vnucování a samoaktualizace win10
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
-
x-rated
- Level 5

- Kontaktovat uživatele:
já nikomu nic nevnucuju, já se jenom ptámMartab píše:Proč by se tomu neměl nikdo vyhnout? Na starém noťasu jsme měl taky XPčka a rozhodně jsme ani neuvažoval o Windows 7 nebo čemkoli jiném os MS... Tak prosím přestaň ostatním vnucovat co nechtějí
a předpokládám, že je to komp na běžný domácí použití, tak proč se trápit s historickym systémem
že se uživatelský prostředí mění a vyvíjí, to je snad normální věc, pokud se v něm neorientuješ, můžeš si koupit knížku, ale spousta návodů je přece i volně na internetuKamilaS píše:nelíbí se mi to uživatelský prostředí a mamka se v tom vůbec nevyzná. proto se ptám jestli to budeme muset mít povinně nebo ne? protože pak bych už to asi neodkládala nebo uvažovala o něčem jiným.
snad je řeč o bežnym domácím počítači, ne?petr22 píše:Proc by melo byt povinne instalovat Windows 10? Doted se pouzivaji i Windows 95 a DOS, neexistuje zadny duvod proc muset prejit na Windows 10.
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Akurát presne teraz na Markíze, je reč o prechode na Win10.Zaznela tam veta :
Ak Vám na Win7 , Win8 nič nechýba , tak nieje dôvod prechádzať na Win10.
Ak Vám na Win7 , Win8 nič nechýba , tak nieje dôvod prechádzať na Win10.
Nevnucujes? Spamujes s tim kazdou diskusi, kde se nekdo zepta jak preinstalovat Windows - jedno jakou verzi, sup, uz ma od tebe odkaz na Windows 10.
Bezny osobni pocitac - to je siroky pojem - spousta lidi ma treba 10 a vice let stare pocitace a na postu a internet jim to bohate staci. Ti urcite na zadne Windows 10 prechazet nebudou. Navic mohou prejit na Linux misto kupovani noveho pocitace na kterem budou fungovat Windows 10.
Na Windows 10 bude nutne prejit pouze v pripade, ze uzivatel bude vyzadovat nejakou funkci, ktera jinde nez ve Windows 10 neni - napriklad Direct X 12.
Pokud uzivateli nic nechybi nema zadny duvod instalovat Windows 10 (jak rikam - staci jen povysit licenci a Windows 10 nainstalovat zdarma treba za tri roky).
Bezny osobni pocitac - to je siroky pojem - spousta lidi ma treba 10 a vice let stare pocitace a na postu a internet jim to bohate staci. Ti urcite na zadne Windows 10 prechazet nebudou. Navic mohou prejit na Linux misto kupovani noveho pocitace na kterem budou fungovat Windows 10.
Na Windows 10 bude nutne prejit pouze v pripade, ze uzivatel bude vyzadovat nejakou funkci, ktera jinde nez ve Windows 10 neni - napriklad Direct X 12.
Pokud uzivateli nic nechybi nema zadny duvod instalovat Windows 10 (jak rikam - staci jen povysit licenci a Windows 10 nainstalovat zdarma treba za tri roky).
x-rated, sorry ale to je takový hnidopichování, jestli miluješ win10 tak ok ale tenhle počítač u nás doma nepoužívám jenom já ale i moje mamka narozená v roce 19.. ....takže prosim pochop, že jestli je možnost se tomu vyhnout tak to ráda udělám.
už jsem ho i nainstalovala ale prostě jsme si nezvykly a bylo toho víc, tak mě prosím tě nech v mým zalíbení ve win7
už jsem ho i nainstalovala ale prostě jsme si nezvykly a bylo toho víc, tak mě prosím tě nech v mým zalíbení ve win7
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
Nevidím, že by ti někdo Win10 mohl vnutit, pokud jej nechceš. Záleží jen na Tobě.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
x-rated
- Level 5

- Kontaktovat uživatele:
je snad jednodušší instalovat přímo windows 10, než se k němu prokousávat přes miliardu aktualizací ze starejch verzí (který často ani normální cestou nejdou nainstalovat) a následně si nechat udělat nedobrovolnou aktualizaci ve chvíli, kdy se to hodí nejmíň, ne?petr22 píše:Nevnucujes? Spamujes s tim kazdou diskusi, kde se nekdo zepta jak preinstalovat Windows - jedno jakou verzi, sup, uz ma od tebe odkaz na Windows 10.
ve windows 10 je většina všech ovladačů na současný i starší počítače, takže uživatel se nemusí s ničim patlat - nainstaluje a jede
+ celá řada dalších větších či menších výhod podle konkrétního používání
kdybych nepotřeboval edge na testování webů a aplikace na zvukovku nefungovala jenom ve windows, tak mám dávno nějakej lehoučkej linux (možná kubuntu, chrome os nebo ten desktopovej android), ale bohužel, tohle sou dva záseky, se kterejma nijak snadno nehnu (k pohodlnýmu a plnohodnotnýmu využití, co potřebuju)... předpokládám, že steam by minimálně na tom kubuntu nějak frčel, zas tak do hloubky sem to ale nezkoušelKamilaS píše:x-rated, jestli miluješ win10 tak ok
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek