No já tedy nevím, kolega nad tebou píše, že Asus rozhodně nee, že kvalita materiálu je nekvalitní. Myslím, že tvůj navrhovaný Acer je na tom možná materiálově ještě hůře, i když hw je dobrý. Je to ale jen můj názor, třeba se pletu
MB: ASRock A320M-HDV R3.0
CPU: AMD Athlon 200GE Vega
iGPU: AMD Radeon Vega 3
RAM: 16GB Kingston HyperX Fury DDR4 2666 MHz (kit 2x8GB)
HDD: SSD M.2 Patriot Viper VPN100 256GB( systém ) + HDD WD Blue 1TB Sata3
DVD/RW: LG GSA-H62N Sata
PSU: Corsair VS 350
Acer... HW dobrý, cena dobrá, ale někde se šetřit muselo, na zpracování a chlazení. Pokud ten notebook kupuješ na krátkou dobu a stačí když přežije záruku a nebudeš ho často přenášet, proč ne. Jinak v této kategorii nečekej nic extra kvalitního ani od ASUSu nebo jiných, prostě jsou to plasťáčky...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
OlikCZ píše:@ski1961 mel jsi ten notebook doma na testovani ze tak soudis ? Jak muzes hodnotit zpracovani, kdyz jsi ho nikdy ani nevidel....
ne, doma jsem ho opravdu neměl, jen jsem psal svůj osobní názor a porovnával kvalitu materiálu Asus-Acer, co se týče značek. Osobně máme doma obě značky, samozřejmě, že ne ten, o kterém ty mluvíš, ale zlatej Asus. Znovu opakuji, byl to jen můj laický pohled na věc na obě značky a mohu se samozřejmě mýlit, co se týče toho konkrétního ntb.
MB: ASRock A320M-HDV R3.0
CPU: AMD Athlon 200GE Vega
iGPU: AMD Radeon Vega 3
RAM: 16GB Kingston HyperX Fury DDR4 2666 MHz (kit 2x8GB)
HDD: SSD M.2 Patriot Viper VPN100 256GB( systém ) + HDD WD Blue 1TB Sata3
DVD/RW: LG GSA-H62N Sata
PSU: Corsair VS 350
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
Už se v tom moc nevyznám tak si od vás nechám poradit. Řeším notebook na hry v ceně cca. 30 000,- Kč. Našel jsem 3 adepty, ale potřeboval bych pomoci vybrat, který z nich by byla lepší volba. Ani netuším, zda by bylo lepší intel nebo amd....