Zpožďování času (Win7)
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Zpožďování času (Win7)
Pak nejspíš bude HW v pořádku, ale bohužel si netroufnu odhadnout, kde ve Win by mohla být příčina této závady,
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
guest
Na ten čas tam nejspíš bude nějaká služba. Teď se na to podívat nemohu.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Uvidíme jestli to nebude ten malware.. Na HiJackThis zatím nikdo nezareagoval, počkám jak to dopadne 
Tak malware to není. Ve vláknu s HijackThis mi pomohli počítač vyčistit, čas se ale stále zpožďuje..
-
guest
Záhada, zkusíme opravit systémové soubory. Do příkazového řádku s právy správce napiš sfc /scannow - mezera před lomítkem musí být.
Ahoj, jak spustím příkazový řádek s právy správce?
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Pro 2014 19:31) ---
Už to mám.. Ale píše mi to "Program Ochrana prostředků systému Windows nemohl spustit službu opravy."
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Pro 2014 19:31) ---
Už to mám.. Ale píše mi to "Program Ochrana prostředků systému Windows nemohl spustit službu opravy."
-
guest
Tak to netuším proč, zkusím pohledat 
Tak jsem nic co by pomohlo nenašel. Možná by poradil místní odborník MiliNess, požádej ho o pomoc.
Tak jsem nic co by pomohlo nenašel. Možná by poradil místní odborník MiliNess, požádej ho o pomoc.
Já našla tohle: http://www.jakubsenk.eu/2012/10/jak-jse ... -aneb.html
To by pomohlo?
To by pomohlo?
-
guest
To nevím, zřejmě ano, ale bez zálohy registrů nic neupravuj. Jak se zálohují ovšem nevím, nikdy jsem to nepotřeboval.
Zeptej se MiliNesse,, je to šikovný a ochotný chlap.
Zeptej se MiliNesse,, je to šikovný a ochotný chlap.
Myslíš že na toto vlákno sám narazí, nebo ho mám oslovit soukromou zprávou?
-
guest
Záleží jak moc to potřebuješ, pokud to tu bude viset dostatečně dlouho, jistě na to narazí, zda si to i přečte opravdu netuším 
Zrovna mám teď i jiný věci na práci.. Pokud na to do zítra nenarazí, zkusím soukromou zprávu. Každopadně ti moc děkuji za pomoc 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 13194 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Minapark