Vubec nemusis disk z notebooku vyndavat, kup si krizenej kabel a propoj kompy pres sitovku, ale pochybuju ze najdes noteb. s diskem 160GBtvojesmrt píše:Jo to bych měl,ale pokuď vím tak v Noťasech jsou malý sata disky a nevím jeslti budou mít stejný porty jako normální sata disky co se cpou do stolních PC...Jo a ještě jak rozdělím disk na ty dvě části abych na jedný měl wokna a na druhý data???
Oprava Windows xp
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Počítač: ANO! 
- tvojesmrt
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Mám noťase s 160 GB diskem a to tento:http://www.alza.cz/notebook-hp-pavilion ... d73023.htm .Akorát tam nemám Visty protože se mi nelíbí tak jsem je přeinstaloval na Windows xp professional.To s tím křiženým kabelem mě taky napadlo,ale neznám nikoho kdo by měl disk větší jak 200 GB 
Přeinstaluj XP stačí dát cedo do mechaniky až se pustí tak v menu dát opravit wondousi a mělo by to šlapat taky jsem to tak dělal ale nejlepší stejně je nová instalace a hlavně rozdělený dysk pak ghostem udělat zálohu instalace + programy co používáš a když se něco stane máš vše v původním stavu za deset minut
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
me pred tim malinko uniklo ze mluvis prave o zaloze onoho notebooku, nejak jsem si to prohodiltvojesmrt píše:Mám noťase s 160 GB diskem a to tento:http://www.alza.cz/notebook-hp-pavilion ... d73023.htm .Akorát tam nemám Visty protože se mi nelíbí tak jsem je přeinstaloval na Windows xp professional.To s tím křiženým kabelem mě taky napadlo,ale neznám nikoho kdo by měl disk větší jak 200 GB
Počítač: ANO! 
- tvojesmrt
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Jestli se můžu zeptat.Kámoš si koupil noťase s Windows xp (značka Acer) a má tam disk rozdělenej na C a na D.Na C má jenom wokna a na D si hází veškerej bordel co kde sosne...Když mu rupne v bedně a chce nově nainstalovat wokna tak jenom sformátuje C a znovu tam ty wokna nainstaluje.Já jsem zkoušel rozdělovat disk při nové instalaci woken ale tam když tam ten disk rozdělím tak ho nevidím ve woknech...Jak ten disk takhle rozdělím abych viděl oba disky ve woknech.
Musíš ho potom naformátovat,jinak se to tuším tváří jako místo bez oddílů.Uděláš to ve správe diskůtvojesmrt píše:Jestli se můžu zeptat.Kámoš si koupil noťase s Windows xp (značka Acer) a má tam disk rozdělenej na C a na D.Na C má jenom wokna a na D si hází veškerej bordel co kde sosne...Když mu rupne v bedně a chce nově nainstalovat wokna tak jenom sformátuje C a znovu tam ty wokna nainstaluje.Já jsem zkoušel rozdělovat disk při nové instalaci woken ale tam když tam ten disk rozdělím tak ho nevidím ve woknech...Jak ten disk takhle rozdělím abych viděl oba disky ve woknech.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek