Blokace webových reklam přes hosts, ale frci jen v Linuxu ne?faraon píše:Na co Adblock? Máme hosts...
Používáte Adblock? *anketa
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Používáte Adblock? *anketa
Ve Widlích je ten soubor s velmi podobným názvem také, zkus si tam přidat http://pagead2.googlesyndication.com/ a uvidíš co to provede 
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
No na Androidu mám v hosts okolo 15.000 záznamů, takže vim, ze tam to funguje
U Windows jsem mel za to ze to funguje jen jako kompletní blokace webovek.
Primo na to mám i aplikaci která se mi stara o aktualizaci hosts 
mě reklami vyloženě štvou jakékoliv nejsem zastánce toho že na mě někdo bude vydělávat jen tím že chodim na jeho stránky třeba kvůli novinkám ze světa android apod.
ale zase vim že za peníze z reklam platí web a doménu(pokud vyděláva z reklam tolik peněz) ale prostě mě reklamy vadí
ale zase vim že za peníze z reklam platí web a doménu(pokud vyděláva z reklam tolik peněz) ale prostě mě reklamy vadí
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“ - Čínské přísloví
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Reklamy beru jako nutné zlo. Vím, že je můžu zablokovat pár kliknutími, ale taky vím, že pokud chci kvalitní obsah zdarma, není jiné východisko. Lidi, co používají Adblock považuju za příživníky, kteří autorovi nedají vydělat, i když se jim jeho tvorba líbí nebo ji potřebují a přitom peníze nejdou z jejich kapsy. A argumenty o rychlosti načtení stránky jsou v dnešní době 100Mbps připojení naprosto liché. Jedinou pro mě přijatelnou omluvou je mobilní připojení a snížení přenesených dat kvůli FUP nebo zrychlení načtení stránek po jeho vyčerpání.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Samozřejmě používám, ty co to neznají lituji, jsou tak nuceni konzumovat co nechtějí jen proto, že se chtějí podívat či použít co chtějí. Ano je to příživnictví, ale ze strany reklamujicich, parazitují na úspěšných, byt' tito si od nich nechávají platit... Proč ne, že ...ať si konzument konzumuje...
Že se někdo živí reklamou, že někdo reklamu potřebuje, taky chápu, to neznamená, že ho budu dobrovolně či úmyslně živit ...
Je to jenom o prachách ...
(Takže pokud někdo Adblock má a vypíná si ho třeba na YouTube pak je asi blb.. Když namísto videa tellí na reklamy
, příjemné pokounání přeji...
)
(ikdyž někdo káže - pijte vodu a prolévá si hrdlo vínem ..)
Obhajovat to může ten kdo se z toho má dobře ... a tvrdí, že se dneska bez jejich prachů neobejde, ikdyž včera ještě ano, že ...
Oni by ho nejraději zakázali, tak jako kdysi vysílání kódů v televizi, nebo by mohli prosadit zrušení vypínače u TV, či nařídit sledování daných webek po x minut, hodin atd, že.... nebo jaký morálním názor či nápad nám budou v zájmu prachů jěště podsouvat ?
Seďte, čučte, mlčte a klikejte !
Kdo chce ať si ji polyká, kdo nechce ať si ji zamyká !
.......................
Zlořečný je ten, kdo pro skývu chleba opustí pravdu.
Že se někdo živí reklamou, že někdo reklamu potřebuje, taky chápu, to neznamená, že ho budu dobrovolně či úmyslně živit ...
Je to jenom o prachách ...
(Takže pokud někdo Adblock má a vypíná si ho třeba na YouTube pak je asi blb.. Když namísto videa tellí na reklamy
(ikdyž někdo káže - pijte vodu a prolévá si hrdlo vínem ..)
Obhajovat to může ten kdo se z toho má dobře ... a tvrdí, že se dneska bez jejich prachů neobejde, ikdyž včera ještě ano, že ...
Oni by ho nejraději zakázali, tak jako kdysi vysílání kódů v televizi, nebo by mohli prosadit zrušení vypínače u TV, či nařídit sledování daných webek po x minut, hodin atd, že.... nebo jaký morálním názor či nápad nám budou v zájmu prachů jěště podsouvat ?
Seďte, čučte, mlčte a klikejte !
Kdo chce ať si ji polyká, kdo nechce ať si ji zamyká !
.......................
Zlořečný je ten, kdo pro skývu chleba opustí pravdu.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )