Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Led 2014 17:18) ---
USBDeview proto, že je pro mne přehledný. Ve správci nevím, co konkrétně mohu odinstalovat, abych nezpůsobil více škody než užitku.
Na jednom PC je win 7 32 bit, na druhém win 7 64 bit.
Zdravím potřeboval bych poradit , mám už složené nové PC a po zapnutí se pomalu načítá win 11 pro (předchozí win 10 pro 12sec ) . ? Mám vše vyplé po startu co by mohlo brzdit start i nastavení napájení . Napadá někoho co by mi pomohlo ? Není třeba...
Poslední příspěvek
Dal jsem požadavek Alze ať vše aktualizují , jestli to udělali je otázka
ALZA
Ventilátory budou osazeny dokoupenými . Firmware SSD nechám updatovat.
Před testy se aktualizují ovladače a nastavuje se maximální stabilní frekvence RAM
Zdravím, instaluji W11-24H2 a strašně dlouho se mi načítá instalační obrazovka po logu Windows, kde volim disky atd. idkyž i při načítaní kdy je jen logo, tak to trvá za mne neobvykle dlouho.
Předinstalovaný systém je Windows10, základní deska MSI...
Poslední příspěvek
Kdyz jsem videl, jak po upgrade na W11 dostava zabrat podporovana i5-8400 se SATA SSD, pak na o 5 generaci starsim CPU to musi byt parada.
Jaky byl duvod? Pseudopocit bezpeci s novou verzi?
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups: