HP vs Lenovo - výběr notebooku

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

the ProtoType
Level 4
Level 4

Re: HP vs Lenovo

Příspěvek od the ProtoType »

Za mě Lenovo. Mám ho už 3 roky, a za tu dobu mi jednou odešla grafická karta, ale reklamace proběhla bleskově. Od té doby žádný problém. Nepřehřívá se nic.
Má zkušenost s HP je že se dost přehřívají.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. :D
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvek od petr22 »

Mozna by to slo vyresit chladici podlozkou, ale nejak si nedovedu predstavit, ze by firmy ke stovkam notebooku jeste dokupovaly chladici podlozky - zamestnanci by pak byli za trubky, kdyz by sli na meeting s chladici podlozkou. Ten notebook prece musi fungovat sam, kdyz se prehriva tak je to vada konstrukce. A kdyz tohle delaji EliteBooky, jak potom vypadaji nizsi tridy.
Michal.
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od Michal. »

když se notebook přehřívá tak se snižuje životnost notebook. Je to jenom na tom kdo si ho koupí si k němu koupit chladící podložku. Ale když si někdo vybírá notebook tak mu jde hlavně o výkon, přehřívání je až na druhém místě.
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvek od petr22 »

Aby byla chladici podlozka k necemu, musela by k tomu notebooku byt prisroubovana. Reseni je nekupovat notebook, ktery ma mizerne navrzene chlazeni. Samozrejmne to ale nemuze byt ten nejlevnejsi kram co je na trhu, protoze ten za 2-3 roky pujde do kytek a bude potreba kupovat dalsi.

Pozadavek ovsem nesmi byt univerzalni notebook na vsechno, protoze notebook s integrovanou grafikou v CPU splnuje vsechno, krome her. Ale zase je za provozu studeny, protoze nejvetsi zdroj tepla je graficka karta (Nvidia/AMD).
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Rady s výběrem hw a sestavením PC“