Jsem opravdu rád, že jsem si naisntaloval Linuxy vedle Widlí, neboť na Ubuntu vše bezproblémově funguje (takže HW chyba to není). Fakt už nevím, jak to opravit... :(
Nefungují sluchátka na W7
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Nefungují sluchátka na W7
mám to na 60% hlasitost, restartoval jsem NB už 3x - jednou z vlastní vůle, že by se to mohlo zlepšit a pak 2x při instalaci ovladače
, stále nic...
Jsem opravdu rád, že jsem si naisntaloval Linuxy vedle Widlí, neboť na Ubuntu vše bezproblémově funguje (takže HW chyba to není). Fakt už nevím, jak to opravit... :(
Stále nic nejde. Už jsem zjistil příčinu - když jsem odinstaloval ubuntu, zvuk fungoval. Raději jsem reinstaloval i Windows, aby bylo vše v cajku. Když na nb byly samotné Widle, vše fungovalo. Po nainstalování Ubuntu 13.04 zase nic ve W7 nejde
. Nainstaloval jsem ten nejnovější zvukový ovladač, ale stejně se zvuk z reproduktorů připojených v 3.5 mm jacku neozývá.
Z testu se nic neozývá. Přitom zvukový ovladač v tom svém programu detekuje 3.5 mm připojený konektor... ale při testu zase nic
.
Jsem už opravdu zoufalý, vůbec nevím co s tím....
Z testu se nic neozývá. Přitom zvukový ovladač v tom svém programu detekuje 3.5 mm připojený konektor... ale při testu zase nic
Jsem už opravdu zoufalý, vůbec nevím co s tím....
- FreeeThinker
- Level 2

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj a jak máš mikrofon se sluchátkáma tak někdy jak ti vede ten drat tak někdy u některých mikrofónů se tam da mutnout nebo snižit hlasitost ..... Jestli to máš na tom drátě zkontroluj si to:-)
FreeeThinker
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 4924 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Dolpi
-