Ted vazne - zacal bych tim, ze zakazu bootovani ze vsech vymennych zarizeni, zahesluju BIOS a pokud ma skrin tu moznost, tak na ni zezadu umistim klasicky vysaci zamek (nketere skrine na to maji ocka, jedno na case, druhe na bocnici). Pak je jeste mozne zadat uzivatelske heslo v BIOSu, ktere bude pocitat vyzadovat po zapnuti.
Spolubydlící se mi asi vrtal v pc - ověření
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Spolubydlící se mi asi vrtal v pc - ověření
Kam se podelo bicovani sitovym kabelem, kleceni na strepech z crt monitoru a pojidani disket? Elektrosoky muze obstarat rozebrany zdroj Eurocase
Ted vazne - zacal bych tim, ze zakazu bootovani ze vsech vymennych zarizeni, zahesluju BIOS a pokud ma skrin tu moznost, tak na ni zezadu umistim klasicky vysaci zamek (nketere skrine na to maji ocka, jedno na case, druhe na bocnici). Pak je jeste mozne zadat uzivatelske heslo v BIOSu, ktere bude pocitat vyzadovat po zapnuti.
Ok pro jistotu teda přikládám trojku souborů a prosím tedy zkontrolovat 9.6. 0:34-0:38. Já byl doma až dneska v 19:00, takže jestli se něco dělo s pc v časovým rozmezí, který zmiňuji, tak já to nebyl.
http://leteckaposta.cz/894909624 Děkuji za kontrolu.
http://leteckaposta.cz/894909624 Děkuji za kontrolu.
Po desáté dorazím domů, tak to pak projedu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Čer 2013 00:23) ---
Tak počítač probudila myš, běžel pouhé 4 minuty a pak došlo k vypnutí na tvrdo (např. delším podržením tlačítka power, vytažením ze síťe, z důvodu výpadku elektřiny).
Pokud máš chráněno probuzení heslem (vypadá to, že ano), pak nedošlo k přihlášení nějaké osoby do tvého účtu. To by tam byl záznam o přihlášení prostřednictvím procesu winlogon.exe.
Do účtu DAN se ale přihlásila pouze nějaká služba (přihlášeních prostřednictvím services.exe). Takže bych řekl, že je z toho spolubydlící venku. Pokud tedy nesouložil na tvém stole s tvou přítelkyní,
přičemž zavadili o myš a v orgasmické křeči nevytáhli šňůru ze sítě.
Klidně to mohla být i ta bouřka. Leda že by byl spolubydlící tak fikaný a použil operační systém na live CD, to bys mu ale těžko dokazoval.
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Čer 2013 00:23) ---
Tak počítač probudila myš, běžel pouhé 4 minuty a pak došlo k vypnutí na tvrdo (např. delším podržením tlačítka power, vytažením ze síťe, z důvodu výpadku elektřiny).
Pokud máš chráněno probuzení heslem (vypadá to, že ano), pak nedošlo k přihlášení nějaké osoby do tvého účtu. To by tam byl záznam o přihlášení prostřednictvím procesu winlogon.exe.
Do účtu DAN se ale přihlásila pouze nějaká služba (přihlášeních prostřednictvím services.exe). Takže bych řekl, že je z toho spolubydlící venku. Pokud tedy nesouložil na tvém stole s tvou přítelkyní,
přičemž zavadili o myš a v orgasmické křeči nevytáhli šňůru ze sítě.
Klidně to mohla být i ta bouřka. Leda že by byl spolubydlící tak fikaný a použil operační systém na live CD, to bys mu ale těžko dokazoval.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Díky moc, to se mi ulevilo :) Už jsem se bál, že se o mě bude psát v ranním tisku dneska hh.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 5105 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Karel203