peyrac10: Tak ať se chlapec snaží, nikdo mu nebude stát celý život za zadkem.chápu to tak napůl :(
Jak vyřešit + postup rovnice....(matematika)
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Jak vyřešit + postup rovnice....(matematika)
abych se něco naučil... :) tak mě prosím vyřešte tu rovnici jestli budete tak hodní..
:)
tak jasný...
:)
tak jasný...
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
já tě naučim ty lenochu
psal jsem wolframalpha? psal.. poslechl si mě? ne..
myslíš si teda snad, že když to za tebe vložim do wolframu alpha tak to pochopíš? určitě ne
http://www.wolframalpha.com/input/?i=x- ... F6+-+1%2F9
psal jsem wolframalpha? psal.. poslechl si mě? ne..
myslíš si teda snad, že když to za tebe vložim do wolframu alpha tak to pochopíš? určitě ne
http://www.wolframalpha.com/input/?i=x- ... F6+-+1%2F9
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Tobě nestačí ten návod od ITCrowda? Pak se vykašli na školu a jdi zametat ulice!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
Uziv00
Coi bys ještě nechtěl? Jabka máš vyřešený a ty dvě další jasný návod. Potrap si hlavinku taky sám.
CZechBoY: To je dobrá stránka!
FoGgyCz: Jo, aby ses něco naučil, ale očividně nic neumíš. Proč si to nevyřešíš sám? Jak potom budeš maturovat? Říkal jsem, ať se podíváš na internet, je tam toho hodně např. matweb
FoGgyCz: Jo, aby ses něco naučil, ale očividně nic neumíš. Proč si to nevyřešíš sám? Jak potom budeš maturovat? Říkal jsem, ať se podíváš na internet, je tam toho hodně např. matweb
jako já ty rovnice chápu :) ale chci vědět výsledek :) a zkoušku (vým že mě asi zabijete když vám to teď řeknu :)
Ty nejen že nechápeš pořádně matematiku, Tobě dělá problém i čeština, viď (vým - fuj)??
Zkouška je to poslední, co bys měl znát. Je to ověření toho, jestli jsi to spočítal správně!
Zkouška je to poslední, co bys měl znát. Je to ověření toho, jestli jsi to spočítal správně!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
Uziv00
Tak sem ten výsledek dej i s postupem, já ti to checknu.
Zkoušku rovnice si snad umíš udělat sám. Postup je jednodušší než si myslíš - stačí dosadit za x to číslo co ti vyšlo do původní rovnice.
Zkoušku rovnice si snad umíš udělat sám. Postup je jednodušší než si myslíš - stačí dosadit za x to číslo co ti vyšlo do původní rovnice.
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 19 led 2013 23:05, celkem upraveno 1 x.
Ty si hotový...jedeš na cracku?! Když to chápeš, tak si spočítej výsledek sám, už ti ho sem napsali. A hned po matice vem do ruky učebnici češtiny a uč se pravopis 
2ITCrowd: Myslím, že jsi přílišný optimista 
-
Uziv00
Uvidíme. Když někdo žádá o pomoc, pomůžu. Ale když chce po mě kompletní řešení se vším všudy, a to bez vlastního přičinění, pak ať se obrátí na někoho jiného. Nebudu nikoho podporovat v podvodech.2ITCrowd: Myslím, že jsi přílišný optimista