počítač se zasekne a nejde
Moderátoři: Pic, Mods_senior
počítač se zasekne a nejde
Počítač je hrozně pomalý a po pár sekundách po zapnutí se zasekne a nejde s ním nic dělat. Firewall je vypnuta i antivirus nejde vůbec otevřít. Zkusil jsem obnovu systemu, ale ničemu to nepomohlo. V nouzovém rezimu jde provést sken počítače antivirem, ale ten nic nenajde. Co mam dělat? 
Re: počítač se zasekne a nejde
Vítej na PC-help!
Co máš dělat? Přečíst si Pravidla, dodat informace na jejichž základě se dá na něco usuzovat a nakonec se přestat maskovat jako ženská, když jsi chlap.
Pokud dodáš další informace k Tvému problému, určitě Ti tady pomůžeme
Co máš dělat? Přečíst si Pravidla, dodat informace na jejichž základě se dá na něco usuzovat a nakonec se přestat maskovat jako ženská, když jsi chlap.
Pokud dodáš další informace k Tvému problému, určitě Ti tady pomůžeme
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jsem zenska
jenom jsem nepripsala a 
Že jsi ženská je ta poslední z těch důležitých informací. Ty ostatní - nejdůležitější - pořád chybí....
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Takže klasika napiš co se jedná za stroj.Stáhni si jednoduchý prográmek Speccy ( http://www.filehippo.com/download_specc ... 2d29f2545/ ) a nainstaluj,spust potom zmáčkni tlačítko print screen (na klávesnici),otevři si malovaní zmáčkni současně tlačítka ctrl+v a ulož a obrázek nahraj např. pomocí letecké pošty (http://leteckaposta.cz/) a pošli odkaz.
Bacha aby po tobě nešly Feministky
Bacha aby po tobě nešly Feministky
Že jsi ženská je ta poslední z těch důležitých informací
V mém podpisu je návod :) Doporučuji!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek