Aktualizace windows 7
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Aktualizace windows 7
Ano mám windows 7 Ultimate, ale zajimavé je, že na druhém teda mém to mám taky a takhle aktualizace se nestáhla a vše ok, jen mam strach abych o ten win nepřišel, když to nainstaluji
Takže máš windows padělaný. Pokud se bojíš aktualizací, tak si je vypni. Pokud by se ti ukázala hláška nelegální Windows, tak i to se dá vyřešit. Nepřijdeš o něj. Radit kupovat Win ti nebudu. Můžeš dát "Vyřešeno".
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Právě to není 100%, protože moderní aktivátory už umí zařídit, aby to prošlo.MrekS píše:Jde to ověřit na http://www.microsoft.com/genuine/validate/ , ale není to 100%
K tomu neni potreba aktivator, tohle slo udelat od prvniho dne prodeje Windows 7 pomoci klice v BIOSu a certifikatu.
V pripade Windows 7 Ultimate je samozrejmne legalita jasna, jeste jsem nevidel nikoho, kdo by je mel legalne.
V pripade Windows 7 Ultimate je samozrejmne legalita jasna, jeste jsem nevidel nikoho, kdo by je mel legalne.
Jelikoz tato aktualizace vyzaduje pri prvni instalaci (pak vychazi kazdy mesic znovu v aktualizovane podobe) odsouhlaseni licencnich podminek, neinstaluje se automaticky. Ani nelegalni windows s ni nemaji problemy, je to jednorazovy nastroj na malware - klidne instaluj.marek1994 píše:takhle aktualizace se nestáhla a vše ok
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13 Odpovědi
- 15197 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od MonikaVavrova
-
- 14 Odpovědi