Hledám program na zjištění hesla od správce
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Hledám program na zjištění hesla od správce
Zdravím, nedávno za mnou došel kamarád, že rodiče mají na počítači heslo a on ho nezná a chtěl by si zahrát, tak se Vás ptám jak se dá zjistit heslo ? :)
Děkuji..
Win 7
(Někde jsem viděl nějaký prográmek, ale nevím už jak se jmenoval.)
Děkuji..
Win 7
(Někde jsem viděl nějaký prográmek, ale nevím už jak se jmenoval.)
Re: Hledám program na zjištění hesla od správce
Naposledy upravil(a) wattmetr dne 07 úno 2014 11:39, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
nj jenže pokud vím tak s ním lze jen smazat heslo myslim že neukáže heslo
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“ - Čínské přísloví
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Naposledy upravil(a) wattmetr dne 07 úno 2014 11:39, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
guest
A čemu by to vadilo? Nebo se chceš někomu nabourat do PC? Aha, rodíčům.rhs píše:nj jenže pokud vím tak s ním lze jen smazat heslo myslim že neukáže heslo
To heslo tam je z nějakého důvodu a není nic snazšího než poradit kamarádovi ať se na něj zeptá rodičů.Tím,že heslo prolomíte si můžete zadělat i na průser.
- Riviera kid
- Level 4

Navíc, pokud je heslo komplikované, tak ti ophcrack nebude nic platnej.
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
-
Uziv00
Přimlouval bych se za to, abychom zde neradili výrostkům, jak se nabourat rodičům do PC. Pokud rodiče zakázali své ratolesti PC, zřejmě k tomu měli dobrý důvod. Myslím si, že dnes zákaz PC je podobný výchovný prostředek, jako byl za nás zákaz TV či podobně.richchie píše:To heslo tam je z nějakého důvodu a není nic snazšího než poradit kamarádovi ať se na něj zeptá rodičů.Tím,že heslo prolomíte si můžete zadělat i na průser.
-
guest
K tomuto já se připojuji a zdůraznil bych, že podvádět se nemá!Přimlouval bych se za to, abychom zde neradili výrostkům, jak se nabourat rodičům do PC. Pokud rodiče zakázali své ratolesti PC, zřejmě k tomu měli dobrý důvod. Myslím si, že dnes zákaz PC je podobný výchovný prostředek, jako byl za nás zákaz TV či podobně.
Souhlasím a v tom smyslu jsem upravil své příspěvky 
Děkuji za pomoc.. ale většina příspěvků stojí za nic.. :)
Doporučil jsem mu ten prográmek a snad si už poradí.. :)
Doporučil jsem mu ten prográmek a snad si už poradí.. :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 12201 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RIKI22
-
- 14 Odpovědi