Predem se omlouvam jestli je to ve spatne sekci ,ale nevedel jsem kde mam muj problem napsat. Mam notebook lenovo y570 asi 2 roky stary. Na notebooku jsou nahore v pravo senzorova tlacitka na ovladani hlasitosti a rychlost otacek vetraku. A prave to jedno na vetrak mi nejak prestalo fungovat. Vecer jsem si vzal notebook do postele, to jeste tlacitko fungovalo a nastavil jsem aby vetrak moc nevetral a nehucel. Tak sem to delal skoro porad. Ale druhy den rano uz mi to neslo dat zpet , tlacitko nefungovalo a tim padem tam porad zustalo nastavene aby moc nevetral. Potrebuju to nejak zprovoznit ,protoze ted nemuzu na notebooku delat nic moc narocneho ani hry protoze se notebook hned prehriva a vetrak skoro nehuci. Skousel jsem nainstalovat nove ovladace i dat notebook do drivejsiho stavu pomoci bodu obnovy ale bez vysledku. Muzete mi prosim poradit co stim?
Zdravím , mám v Case 5 nových fans ARCTIC P12 PWM PST 3x in 2x out + 1x zadní u mřížky ten je stávající (Montech AIR 1000 LITE ) Složeno na Alze.
Arcticky jsou tiché , ale ten šestý původní je hlučnější . Dá se poladit jen ten jeden zadní fan ? V...
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...
Ahoj, jak se blíží konec podpory W10 jsem nucen upgradovat počítač. Navíc stávající sestavě viditelně dochází dech. Fungovalo by tohle?
Paměť
CPU
Deska
Ze starší sestavy bych si vzal zroj SilentiumPC Elementum E2, 450W, grf. kartu a M2...
Poslední příspěvek
Portable Driver Booster je samozrejmne nelegalni. Bez ohledu na jeho diskutabilni uzitecnost,
spojenou se schopnosti stahnout i nekompatibilni ovladace zpusobujici BSOD po restartu.
Obecná pravidla
fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření...
Budou níže odkazované externí CD/DVD mechaniky a jiné podobné bezproblémově fungovat po připojení k počítači? Jedná se mi především o to, že je to z Číny a někdy dávno jsem někde četl, že CD a DVD z Asie a jiných regionu země nemusí u nás v Evropě a...
Poslední příspěvek
kdo chce psa bít...
Taky se rika, ze kdo chce, hleda zpusob a kdo nechce, hleda duvod.
Odpovedi na otazky tu uz davno mas - na Cine ti ceske filmy pujdou a k televizi to sice pripojis, ale DVD-Video (a nejspis i AudioCD) neprehrajes.
Stejne to tady...
Na MS Outlook 2019 mně přestaly fungovat gmail účty. Vše ostatní funguje. Přijímám i odesílám protokolem POP3. Dvoufázové ověřování jsem měl samozřejmě v pořádku nastavené (to by již jinak ani pár let nefungovalo). Nyní to přestalo fungovat zničeho...
Poslední příspěvek
Jasně, že koncepty, odeslaná pošta atd. má i sám outlook ale pouze lokální (v PC), ale IMAP to dokáže synchronizovat (nahrát/stáhnout) se serverem (tedy s gmail), takže i kdyby klekl PC, kde to bylo, tak se ti to pak jen stáhne, a opravdu o nic by...