Zajímavý příběh mladého podnikatele.

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

guest

Re: Zajímavý příběh mladého podnikatele.

Příspěvek od guest »

Já úplně čumím co je na světě za ubožáky, kteří si neváží práce jiných. Tady si mladej kluk sám vydělává na počítač a vy ho zesměšníte a pošpiníte.

Něco vám vy chytráci povím. Brzy mi bude 59 let a poslední věc kterou jsem kdy od rodičů dostal byly v roce 1970 běžky - od Ježíška.
To mi bylo tak 15 let a od té doby jsem se staral sám o sebe. Nikdy jsem si od rodičů nepůjčil ani dvacku, ale to vy asi nepochopíte.
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5

Příspěvek od wattmetr »

tomasosi: Promiň moji reakci: Až dospěješ, pochopíš :P
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvek od petr22 »

Alza ma reklamu

Ale kluk ma stesti, ze u nej nebyli hygienici a jeste mnohem vetsi stesti, ze nikdo neprisel s tim, ze by mu po tech krizalach bylo napriklad spatne. Protoze to by byl takovy prusvih, ze by pocitac od Alzy uz nikoho nezajimal a letaly by podstatne vetsi castky.

Ono prodavat potraviny neni zase tak jednoduche jak to podle clanku na internetu vypada.
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5

Příspěvek od wattmetr »

petr22: Nepředjímej něco, co nevíš a co on klidně mohl mít ošéfované ;)
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvek od petr22 »

Ja chces osefovat to, ze nejaky vykuk poda trestni oznameni ze mu bylo spatne po tvych krizalach? Coz se hodne spatne dokazuje ze neni pravda a muze to zpusobit tobe jako prodejci znacne problemy vcetne dalsi reportaze v TV. A tenhle narod, ktery mel minule sveho hrdinu zacne pro tehoz chystat sibenici.

Potraviny jsou snad to nejhorsi co lze prodavat z hlediska splneni norem. Idealni svet je ten, ve kterem si lidi kupuji krizaly a prodejce si tak vydela. Bohuzel svet neni idealni a staci jeden jediny clovek aby byl obrovsky prusvih. A pak je treba predkladat ruzne orazitkovane papiry.
guest

Příspěvek od guest »

Tak jste pěkně a přímo česky pomluvili slušného kluka. Tak si na to svoje masírování ega založte vlastní téma!

Co vy jste za burany namyšlený?
Zamčeno

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“