Zajímavý příběh mladého podnikatele.
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Zajímavý příběh mladého podnikatele.
To mi přijde jako blbost.
Už když to čtu, tak tohle opravdu nepsal desetiletej kluk, nebo kolik mu je. Spíš to vypadá jako reklama, pro kterou využily toho kluka, a místo peněz mu dali ten počítač, možná ještě něco víc, kdo ví.
Už když to čtu, tak tohle opravdu nepsal desetiletej kluk, nebo kolik mu je. Spíš to vypadá jako reklama, pro kterou využily toho kluka, a místo peněz mu dali ten počítač, možná ještě něco víc, kdo ví.
Just Fucking Google It!
-
guest
No, bez urážky, napadá mne takové úsloví "Podle sebe soudím tebe".- Koukni se na to večer v TV a možná pochopíš.
Ono je fakt celkem nezvyklé když si kluk sám vydělává na počítač a nebrečí "mámo táto já to chci!"
Ale i to se stává!
Ono je fakt celkem nezvyklé když si kluk sám vydělává na počítač a nebrečí "mámo táto já to chci!"
Ale i to se stává!
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
Řekl bych, že taktiku 'mami tati' zkusil, nevyšla a tak začal pracovat...
.
Já jsem si taky vydělal na nové PC a monitor docela sám díky opravám a prodeji na Aukru (koupím grafiku za 2500 Kč s příslušenstvím a prodám za 4250 Kč samotnou
)
Adys301: Takže okrádáním lidí. 
Naposledy upravil(a) OlikCZ dne 26 led 2014 19:15, celkem upraveno 1 x.
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Xioami Redmi 1S
OT: Tato diskuze je obrázkem naší současné společnosti - podle sebe soudím Tebe. Místo pochvaly kluka za dobrý nápad a aktivitu je tu jen podezřívavost a snaha o zavlečení příběhu někam jinam. Fuj, že se nestydíte 
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Já reagoval na Adys301
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Xioami Redmi 1S
Xioami Redmi 1S
-
guest
Já už jsem celkem starej člověk a mezi vyčúraným a pracovitým opravdu rozdíl poznám.Adys301 píše:Já jsem si taky vydělal na nové PC a monitor docela sám díky opravám a prodeji na Aukru (koupím grafiku za 2500 Kč s příslušenstvím a prodám za 4250 Kč samotnou)
Proč mě obviňuješ z okrádání lidí? Nikoho nenutím, ať si to koupí. Lidé za to zaplatí, kolik chtějí. Je to aukceOlikCZ píše:Takže okrádáním lidí.
Adys má pravdu, to není okrádání lidí, to je obchod. V opačném případě nás totiž okrádají naprosto úplně všichni obchodníci

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
OlikCZ: Ten kluk je v podstatě taky zloděj, protože něco, co měl zadarmo (jablka) prodává za peníze.
Jinak přesně jak říká Wattmetr. Obchod je obchod.
Jinak přesně jak říká Wattmetr. Obchod je obchod.
- Přílohy
-
- Stephen-Colbert-Popcorn.gif (1.21 MiB) Zobrazeno 260 x
Stejně pořád nechápu proč křížaly. Prodával balíček 40,-/ks.
Na pc za 24 000,- by musel prodat 600 balíčků a to mu přeci muselo trvat hrozně dlouho..
Stejně nechápu ani alzu ani toho Tomáše.
Alza se chtěla ukázat v tom nejlepším světle kvůli reklamě a Tomáš se chtěl ukázat že je malý a hrozně se snaží o počítač aby se nad ním každý slitoval a něco mu daroval, alza toho využila ve svůj prospěch reklamy a darovala mu pc a to se jí 1000X vrátí protože každý teď bude nakupovat u alzy.
Toto je jen můj názor tak to neberte nějak zle či škodolibě...
Takhle to vidím já ze svého pohledu, Tomáše osobně neznám.
Na pc za 24 000,- by musel prodat 600 balíčků a to mu přeci muselo trvat hrozně dlouho..
Stejně nechápu ani alzu ani toho Tomáše.
Alza se chtěla ukázat v tom nejlepším světle kvůli reklamě a Tomáš se chtěl ukázat že je malý a hrozně se snaží o počítač aby se nad ním každý slitoval a něco mu daroval, alza toho využila ve svůj prospěch reklamy a darovala mu pc a to se jí 1000X vrátí protože každý teď bude nakupovat u alzy.
Toto je jen můj názor tak to neberte nějak zle či škodolibě...
Takhle to vidím já ze svého pohledu, Tomáše osobně neznám.
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )