Podívej se do správce zařízení, zda není nějaký problém se zvukovkou. Možná chybí ovládače.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
A nemáš zvuk jen vypnutý systémově? ( stišený nadoraz, MUTE ) V čem zkoušíš funkčnost zvuku, v nějakém přehrávači? V jakém?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Mrkni do Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - zkontroluj nastavení, případně uprav a otestuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
paul27 píše:Nemyslíš zvuk windowsů? Jako když se přihlašuješ, odhlašuješ atd.?
Ještě dodám k tomuhle postup pro zkontrolování. V ovládací panely - nástroje pro správu - služby - najít zvuk systému Windows a zkontrolovat, jestli je služba povolena a spuštěna.
Ahoj, jak se blíží konec podpory W10 jsem nucen upgradovat počítač. Navíc stávající sestavě viditelně dochází dech. Fungovalo by tohle?
Paměť
CPU
Deska
Ze starší sestavy bych si vzal zroj SilentiumPC Elementum E2, 450W, grf. kartu a M2...
Poslední příspěvek
Portable Driver Booster je samozrejmne nelegalni. Bez ohledu na jeho diskutabilni uzitecnost,
spojenou se schopnosti stahnout i nekompatibilni ovladace zpusobujici BSOD po restartu.
Obecná pravidla
fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření...
Budou níže odkazované externí CD/DVD mechaniky a jiné podobné bezproblémově fungovat po připojení k počítači? Jedná se mi především o to, že je to z Číny a někdy dávno jsem někde četl, že CD a DVD z Asie a jiných regionu země nemusí u nás v Evropě a...
Poslední příspěvek
kdo chce psa bít...
Taky se rika, ze kdo chce, hleda zpusob a kdo nechce, hleda duvod.
Odpovedi na otazky tu uz davno mas - na Cine ti ceske filmy pujdou a k televizi to sice pripojis, ale DVD-Video (a nejspis i AudioCD) neprehrajes.
Stejne to tady...
Na MS Outlook 2019 mně přestaly fungovat gmail účty. Vše ostatní funguje. Přijímám i odesílám protokolem POP3. Dvoufázové ověřování jsem měl samozřejmě v pořádku nastavené (to by již jinak ani pár let nefungovalo). Nyní to přestalo fungovat zničeho...
Poslední příspěvek
Jasně, že koncepty, odeslaná pošta atd. má i sám outlook ale pouze lokální (v PC), ale IMAP to dokáže synchronizovat (nahrát/stáhnout) se serverem (tedy s gmail), takže i kdyby klekl PC, kde to bylo, tak se ti to pak jen stáhne, a opravdu o nic by...
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...
Ahoj, asi jsem uplna lama ale po zapojeni noveho monitoru AOC CU34G2XP/BK mi nejde zvuk.
V nastaveni mam vystupni zarizeni monitor.... Kde jsem udelal chybu ?
Poslední příspěvek
No tak to jsem uplny debil ze jsem nejak automaticky pocital stim ze to bude mit reproduktory.
Tak v tom pripade muzete prispevek smazat. Diky