Ahoj píši do tohohle tématu na schvál (protože jsem nenašel téma volná Diskuze nebo něco podobného),učitelka z čj (booooo=k***ava ) nám zadala napsat esej o Bibli... A já vůbec netuším jak začít :( a ani všemocný google mi nepomohl :/ tak prosím poradtě =)
S pozdravem creeperman
EDIt:jestli to nepatří na tohle forum tak se omlouvám :) a prosím adminy at tohle téma hned nemažou aspon do doby kdy mi někdo poradí
Omlouvám se, ale to jste tak stupidní a nedokážete něco napsat? Za nás nebyl internet a šlo to, ale dnes koukám, že je jednoduší neco okopírovat a nebo raději ať to za nás někdo udělá... Možná za to dostanu ban, ale dnešní mládež - ne všichni - nic neumí a od toho se odvíjí i IQ..
A proč by ji měl číst? stačí napsat, že to je dílo církve sloužící k zotročení a výmazu mozků obyčejných lidí, stejně jako další podobná literatura. Když to dobře rozvine, rozhodně upoutá.
No, kdyby byl na nějaké střední škole, kde to myslí opravdu vážně, tak by tu Bibli přečíst musel . Každopádně toto jsou domněnky, celý smysl eseje spočívá v tom, že sám autor o dané věci pojednává ve své mysli, a potom to sepíše na papír. Aby mohl z jeho pohledu uvažovat a zhodnotit, musí si to prostě přečíst.
No, kdyby byl na nějaké střední škole, kde to myslí opravdu vážně, tak by tu Bibli přečíst musel .
Obávám se, že Bible se nedá číst jako kniha a učitelka od něho jistě nechce esej jako od novináře. Není nutné učitelce hned nadávat, za to aby dávala úkoly je placená.
Přečíst bibli není vůbec jednoduché a kdo ji čte, aby o ni mohl napsat esej. Zkus napsat o bibli, i když ji neznáš, ze svého pohledu a z toho mála co o ni víš. Třeba, že pro někoho je velice důležitá, pro někoho nezajímavá a pro někoho .... To je už na Tobě!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ITCrowd píše:A proč by ji měl číst? stačí napsat, že to je dílo církve sloužící k zotročení a výmazu mozků obyčejných lidí, stejně jako další podobná literatura. Když to dobře rozvine, rozhodně upoutá.
Sbírka starých židovských pohádek, povětšinou ukradených národům které jeden z kočovných arabských kmenů, nazývající se Hebrejci, oloupil či vyvraždil, nebo se o to aspoň pokusil. Pokus o vlastní tvorbu v druhé části je podstatně nudnější.