Co je adf.ly?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Zamčeno
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5

Co je adf.ly?

Příspěvek od wattmetr »

Posledních pár dní mě otravuje tahle stránka, která se nevyzpytatelně objevuje a vnucuje se mj. i po otevření pc-help, ale i jiných stránek. Nevíte někdo, o co jde a co je to za blbost a jak se toho zbavit??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Fluke
Level 2.5
Level 2.5

Re: Co je adf.ly:

Příspěvek od Fluke »

Stahujou se tam programy z mediafire,ale bohužel mediafire už tě nepřenese na adf.ly ale stahne se už zrovna z té stránky,normáln tě přesouval.Tolik reklam tam je že by se z toho člověk ...
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5

Re: Co je adf.ly?

Příspěvek od wattmetr »

wattmetr píše:jak se toho zbavit??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Fluke
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Fluke »

Udělej log do HijackThis sekce.Dál už ti pomůžou oni.
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5

Příspěvek od wattmetr »

O tom to není, je to nová instalace. HJT je až poslední možnost :P :P
MadMax22
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od MadMax22 »

Co používáš za prohlížeč? Podle toho co jsem našel na internetu tak to buď najdeš v doplňcích prohlížeče nebo v nainstalovaných programech
Widlajz
Level 4
Level 4

Příspěvek od Widlajz »

Zkus AdBlock, tedy v případě, že používáš Chrome.
Jinak bych to viděl na HJT :P
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5

Příspěvek od wattmetr »

Tak jsem včera dopoledne použil na likvidaci adf.ly tohle http://www.yac.mx/cs/guides/browser-hij ... -tool.html
Po použití jsem musel PC obnovit pomocí návratu do bodu obnovy (4.1.2014 cca 12:00 hod.), protože byl rozhozený a nešly spustit některé služby. Jaké, po tom už jsem nepátral, pravdou je, že doteďka se adf.ly neobjevil, takže patrně je fuč.
Ale použití YAC nedoporučuji!!
guest

Příspěvek od guest »

Já bych v tomto případě použil HjT a pokud by to tam bylo, pak fixnul.

Není nutno vždy čistit PC s pomocí kluků od virů, já to dělám jen při vážnějším napadení, nebo podezření. Tam je důkladná kontrola nutná.
Zamčeno

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“