Zdravím, potřebuju jednu důležitou věc v biosu ale když naběhne logo dual biosu a mačkám delete tak se nic neděje a když počkám až logo zmizí tak zmáčknu delete a nenaběhne win takže to musím restartovat. jediný co mi tak jde je f8 pro nouzový režim stalo se to potom co jsem udělal upgrade
Nejspíš máš zapnutý Fast Boot. Musíš udělat Clear CMOS, takže vypni PC, vypni zdroj, stiskni tlačítko pro zapnutí PC a vyndej baterku ze základní desky. Po 10 vteřinách jí dej zpět a zapni PC. BIOS si bude stěžovat, že nastavení je resetovaný a vyzve tě, ať ho dáš do továrního nastavení.
Většinou je to pod slotem pro grafiku nebo u chipsetu (u draka ). Je tam takový zobáček (zvýrazněný zeleně). Když na něj zatlačíš směrem dolů, tak vypadne baterka.
Ihned po registraci jsem se poprve a naposled přihlásil do sítě X (Twitter), od té doby vždy píše: Zabránili jsme podezřelému přihlášení. Neumí někdo poradit?
Poslední příspěvek
Kontaktovat podporu.
Elona Mlaska z nas nikdo nezna, nikdo jiny nez oficialni podpora X problem vyresit nemuze.
Zdravím,
Mám problém se svým biosem, poslední verzi biosu mám:E7B86AMS.AI5
Potřebuji tam dát nejnovější Bios skrz anticheat TPM 2.0.
zkusil jsem teda stáhnout nejnovější od MSI verzi 7B86vAI7. Když to dám na flešku a jdu do biosu update tak se mi...
Poslední příspěvek
píše mi to že se bootuje a vypne se pc, znovu se restartuje a napíše tu hlášku kterou jsem tu posílal
Zdravím koupil jsem procesor od AMD ryzen 5600x a GPU RTX 4060 chtěl bych to vyměnit za aktuální ryzen 5 2600 a GPU 1660 super. Po čtení různých článku jsem zjistil že bych se měl předem zaměřit na kompatibilní BIOS předchozí procesor měl napsano že...
Poslední příspěvek
Takže podle této stránky na verzi 5.60 když bych tam nedával betu
Ahoj chci se zeptat mohu nainstalovat BIOS z verzi FC na verzi nejnovější jako je FFc jak je vyznačené ve screenshotu, pokud chápu správně tak ty malé písmenka značí beta verzi což za ten risk asi nestojí tím pádem nebyl by problém bios aktualizovat...
Poslední příspěvek
:offtopic:
Necituj predchádzajúce príspevky, na ktoré odpovedáš, reaguješ - robíš tu v tom bordel.
Zdravím, Mám takový velice specifický problém koupil jsem jsi nvme disk do mého počítače jako direct upgrade z mého sata pomalého disku a chtěl jsem to hodit do asus prime a520m-k ,odmontoval jsem grafiku a pak jsem zjistil že sice slot na to mám...
Poslední příspěvek
Taky se mi podařilo ztratit u jedné MB šroubek, naštěstí tam pasoval jiný z rozebraného notebooku. Ale to ti asi nepomůže, že?
Není možné, že jsi zapomněl zapojit přídavné napájení grafiky? Grafiku je třeba taky důkladně zatlačit do slotu až na...