BF4-neide spustiť multiplayer
Moderátoři: beather, Mods_senior
BF4-neide spustiť multiplayer
Čaute. Mám menší problém s BF4-multiplayerom. Už mám nahratých asi 10 hodín. Asi pred hodinkou som pc vypol. Teraz som ho zapol, dal do prehliadača battlelog a dám hrát multiplayer, prehľad serverov a tam mi vypíše že ´´SERVERY NENALEZENY´´. A btw, povedal som si že si zahrajem singleplayer, ale aj tam keď som hrát kampaň, tak mi ju síce zaplo, ale tam kde máte štatistiky tak píše : ´´Systém statistik je momentálně mimo provoz´´. Ďakujem za rady.
- mariobbros
- Level 2.5

Re: BF4-neide spustiť multiplayer
Skus jestly maš zapnutý Firewall nebo-li zapnutý Bf k internetu někdy se stává že se to vypne :)
Vždy se rád naučím nebo přiučím 
Servery jsou momentálně opravdu dole, stačilo by číst officiální forum a zbytečně nepsat sem 
CPU: AMD Ryzen 9 7950X | RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO | GPU: PALIT GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S 16G | SSD: Kingston FURY Renegade NVMe 2TB | CASE: Fractal Design North Charcoal Black
Všichni mají tento problém.
maj lagy ,battlefield je zabugovany jak prasa
Ok, teraz to nabehlo, ale na každom servri do kt. sa prihlásim napíše CHYBA
Chybí spojení s EA Online. Zkuste to prosím znovu později. PROSÍM O POMOC
Chybí spojení s EA Online. Zkuste to prosím znovu později. PROSÍM O POMOC
A jak ti s timhle má někdo pomoci? Do tohohle nikdo z nás nevidí, je to na straně DICE, aby to napravily -.-
CPU: AMD Ryzen 9 7950X | RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO | GPU: PALIT GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S 16G | SSD: Kingston FURY Renegade NVMe 2TB | CASE: Fractal Design North Charcoal Black
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 9645 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od liborek
-
- 8 Odpovědi