Protože se o zboží vcelku zajímám a nakupuji ho,tak jen kroutím hlavou nad "jakože" povánočním výprodejem.Přesně tenhle DVD přehrávač stál před vánoci v tom samém obchodě týden před vánocemi naprosto stejnou cenu http://www.mall.cz/stolni-dvd-prehravac ... dvp2880-58
Konkrétně tyhle repro od Logitechu už stojí cca. 2 roky stejných 5990,-kč.Takže žádných 42% sleva.
Ovšem nyní AKCE - ušetříte 3560,-kč .http://www.mall.cz/reproduktory-5-1/log ... akers-z906
A když už něco opravdu trochu slevní (řádově tak 10%ceny),takto jsou věci,které by stejně neprodali,protože je na trhu novější lépe vybavený model za stejnou cenu.
Jaké jsou vaše zkušenosti ??
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jediné co jsem koupil ve výprodeji tak bylo křeslo na kterém si právě chrochtám, ale na to jsem narazil úplně čirou náhodou. Bylo slevněný o 2k a před půl rokem jsem na něj koukal a jenom slintal, protože jsem nebyl ochotnej dát 4 tisíce za křeslo.
Před vánoci, po vánocích, během roku, stále stejné lži pro hlupáky co skočí na akční nabídky a "slevy". Někdy se to proflákne, většinou ne. Kdybych prohrabal disk, tak takových obrázků najdu nejméně pět:
Jediné co jsem koupil ve výprodeji tak bylo křeslo na kterém si právě chrochtám, ale na to jsem narazil úplně čirou náhodou. Bylo slevněný o 2k a před půl rokem jsem na něj koukal a jenom slintal, protože jsem nebyl ochotnej dát 4 tisíce za křeslo.
Nekdy se i obchod splete... Pred par lety jsem koupil v Datartu Toshiba Qosmio X300 s 9800GTX sli za 15 000 cena na netu v te dobe byla 33 000... Tak asi tak
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Nojo Alza, to je kapitola sama pro sebe. Člověk tam vždycky najde slevu 45% která je i po slevě ještě o tisícovku dražší než konkurence beze slevy, případně obrovská reklama na nějaký hit mezi výrobky, což bývá výběhový model, který už nikde jinde ani neprodávají a za který chtějí ještě víc, než kolik stál, když to byla novinka. Ale na pobavení dobré... Bohužel od nich mám svůj notebook, grrr. Na CZC mi tvrdili, že je už nemají a mít nebudou, tak jsem chtě nechtě koupil od ufouna a druhý týden je CZC naskladnilo.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM