Jak reinstalovat Win7 Home Premium (64bit) bez disku s win?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Jak reinstalovat Win7 Home Premium (64bit) bez disku s w
Instaluje se to a je to furt na tom bodě už asi 5 hodin...
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Já bych asi začal otázkou, co Tě vedlo k potřebě reinstalovat.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Mám notebook zalagovaný, v sekci Hikackthis mně nepomohlo nic, takže zbývá reinstal...
Ale jak to mám zrušit když tam píšou ať to nevypínám? To nejde zrušit, budu bez operačního systému, takže nepustím ani pc...
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2013 03:46) ---
Tak jsem se nasral a prostě jsem zaklapl notebook, on se za zhruba 10 sekund vypl, otevřel jsem ho, spustil a tam jsem měl zablokovaného Administratora a jínačí ůčet tam nebyl, tak jsem to vypl a znovu spustil a "vola a" a jede dál instalace, ale už není zaseklá a dál pokračovala od instalačky 13 z 41, teď už mám nainstalováno 23/41...
Myslíte že když jsem to takhle při reinstalaci vypl, zapl, vypl a znovu zapl a jelo to tak že to nějak uškodí? Budu reinstall dělat muset znovu?
Ale jak to mám zrušit když tam píšou ať to nevypínám? To nejde zrušit, budu bez operačního systému, takže nepustím ani pc...
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2013 03:46) ---
Tak jsem se nasral a prostě jsem zaklapl notebook, on se za zhruba 10 sekund vypl, otevřel jsem ho, spustil a tam jsem měl zablokovaného Administratora a jínačí ůčet tam nebyl, tak jsem to vypl a znovu spustil a "vola a" a jede dál instalace, ale už není zaseklá a dál pokračovala od instalačky 13 z 41, teď už mám nainstalováno 23/41...
Myslíte že když jsem to takhle při reinstalaci vypl, zapl, vypl a znovu zapl a jelo to tak že to nějak uškodí? Budu reinstall dělat muset znovu?
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek