Nokia E52 - paměť telefonu je plná??
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Nokia E52 - paměť telefonu je plná??
Prosím o pomoc se "závadou" shora uvedeného telefonu. Víc než jakýkoli text řeknou dva obrázky, jen dodám, že složka "data" je v paměti jediná, nic jiného se neukáže. Zda jsou tam skryté složky nevím, Nokia PC suite je neukáže.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Nokia E52 - paměť telefonu je plná??
Co ukazuje správce souborů v mobilu? Popř. dej v menu vlastnosti a detaily paměti. Tam by to mělo ukazat využití.
Odesláno z mého ZTE Kis Lite pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého ZTE Kis Lite pomocí Tapatalk 2
Re: Nokia E52 - paměť telefonu je plná??
Tak jsem si nakonec s pomocí "Strejdy Gůgla" pomohl sám, viz Je pravda, že je pak třeba obnovit některá nastavení, ale problém s pamětí beze zbytku vyřešen.
Dík Ondoubkovi za snahu, ale E52 má tak blbě řešeného Správce souborů, že to je skoro jako kdyby tam nebyl, po jeho detektivním vypátrání jsem se dozvěděl to samé, co jsem vložil na těch dvou obrázkách.
Dík Ondoubkovi za snahu, ale E52 má tak blbě řešeného Správce souborů, že to je skoro jako kdyby tam nebyl, po jeho detektivním vypátrání jsem se dozvěděl to samé, co jsem vložil na těch dvou obrázkách.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 5570 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od simio.simsoft
-
- 9 Odpovědi