Ahoj mam takýto problem že počas hrania hry Gta 4 a Call of duty Ghost a Far cry 3 mi vyskočí modra obrazovka známa pod menom modra smrť.
tu su chybné hlášky KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE a PFN_LIST_CORRUPT a dneska mi pribudla už ďalšia chyba počas hrania call of duty ghost pod menom DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (nvlddmkm.sys)
Dobrý den,
padá to pouze při hraní her? Respektive při hraní všech her? Nebo i při běžné práci s PC, tj. Internet Youtube atd.
Zkuste změřit teplotu Vaší grafické karty například tímto software: http://www.gputemp.com/
Kdy začali problémy s pády systému? respektive dělo se toto před instalací Windows 8.1?
Přesně tak.
Jinak pokud dochází k poškozování PFN seznamu nebo KPP zjistí chybu integrity některé důležité části systému, bývá to zpravidla vada operační paměti.
Tedy nejprve otestovat operační paměť.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
no teplota pri hrani gpu 75 °max a cpu 80°max určite teplotou to neni počitač ma vychladení tak že s boku mam veľke vrtulu a chladič na procesory + teplovodiva pasta a mam hernu bednu coze ta ma urobene dobre diery na chladenie
no neviem ako uploadnem memory.dump ked to dam tak to ide strašne pomaly až tak že som po par minutach nemal ani percento nahrate
a modra obrazovka sa mi objaví iba pri hraní
Co takhle zkusit zatížit grafiku jestli není vadná zkus třeba 3D mark.
Jinak zkusil bych ztáhnout nejnovější grafické ovladače možná máš ještě ty pro verzi win 8
no teplota pri hrani gpu 75 °max a cpu 80°max určite teplotou to neni
Procesor i5-4670K má max. provozní Tcase 73°C. I kdyby ta osmdesátka byla Tjunction (teplota jader), Tcase už bude na maximu.
Dobře to tedy uchlazeno nemáš.
Nejprve sraž teplotu a otestuj operační paměť. Pokud se problém bude vyskytovat dále, budeme pokračovat.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
a skušal som Diagnostiku pameti Windows a nenašlo žiadne problemy a bohužial neviem urobiť ten lepši test ramiek
neviem ako zmeniť boot v biose na ten test memtest
Hojky všem.
Po delší době si jdu k vám pro radu. Poslední dobou asi tak 1-2x týdně mě při hraní spadne grafické rozhraní. Jakože při hraní mě vypne monitor a nic se neděje. Musím udělat restart na tvrdo. Pote Windows 11pro najede ale v grafickém...
Poslední příspěvek
Jinak doporučuju přechod na Brave. Postavený je taky na Chromiu a je daleko víc bezpečný, integrovaný adblock a nemá sledovací prvky.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Ahoj koupil jsem si tento SSD a chci se zeptat jak se na něj instaluje windows? Instaluje se normálně jako na klasický SSD 2,5 nebo nějak jinak? Když najedu do bootu tak dám flash z kterého chci instalovat tak se vypne obrazovka a zase se to hodí do...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem to nainstaloval přes windows vytvářeč USB.