Tak s těma prachama předem je to úplný extrémmike007 píše:Obchoduju na Ikupu a Aukru a zatím mám dobré zkušenosti. Jak bych se zachoval, kdybych z balíku namísto vydraženého zboží vybalil rejži nebo kámen nevím. Podvedených je ale mnoho. stačí na ikupu nahlédnout do fóra. Mnoho prodejců vyžaduje platbu na účet předem a nakonec zboží vůbec nepošlou. Pak se s tím moc dělat nedá max. trestní oznámení nebo si najmout bouchače
Dobírka
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
To crabman:
Neřešil to nijak, hodil to za hlavu, asi to nemá smysl nějak řešit. Možná to rozbalit před pošťákem nebo před řidičem, aby měl člověk svědka. Já beru jen z vyzkoušenejch obchodů. I když jednou jsem taky kupoval chůvičku pro malou přes inzerát a čekal jsem co mi pošlou..
Koukám, že už to amaroun napsal.
Neřešil to nijak, hodil to za hlavu, asi to nemá smysl nějak řešit. Možná to rozbalit před pošťákem nebo před řidičem, aby měl člověk svědka. Já beru jen z vyzkoušenejch obchodů. I když jednou jsem taky kupoval chůvičku pro malou přes inzerát a čekal jsem co mi pošlou..
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
když mi k ní přihodíš úplně novou HD kameru, kterou nutně potřebuju, tak klidněX píše:Nechcete někdo pytlík rejže za 4 000,- Kč?A to se vyplatí!
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
- majkll
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
No pánové, naštěstí jsem měl štěstí a přišla mi moje nová n73 uplně v pohodě. Ten chlápek byl naštěstí solidní a poslal mi aji naskenovanou občanku, abych měl jistotu. Tak díky za pomoc
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
aukro
na aukru platbu předem si troufnu použivat, kdyz ten prodavaci ma 300 ohlasu od kupujich ze vse probehlo OK a zadny negativni. Někdo, kdo je tam poprvy a chce hned penize predem to bych si nelajzl. Jinak z česke pošty už mi přišel dopis rok starý, zablacený a s omluvou, že se jim nejakym nedopatřením zašantročil. Ale u balíku je to tak fakt den dva :)
-
guest
S tou dobírkou je to problém. Asi by to chtělo osobní odběr, ale kdo by se táhl kvůli několika stovkám přes půl republiky. Na pošťáka aj. bych taky nespoléhal - komu by se chtělo někde lítat po policajtech a soudech. Dobírka je opravdu jen o důvěře a teprve když přijde ta rejže, tak se vyplatí přes půl republiky jet a tu rejži vrátit.karbi02 píše:To crabman:
Kupoval jsem chůvičku i s deskou dechu za čtyři litry a už jsem jí třikrát reklamoval.Takže mám desetiměsíční dítě, tři měsíce byla chůvička v opravě a dva měsíce mi nefungovala, možná by byl lepší pytlík rejže....teď chci prachy a nemůžu to z nich vyrazitkarbi02 píše:To crabman: