Prosím pomocte mi nebo mi jen doporučte jak si to povolit Zamknutí složky=Vyřešeno
Moderátor: Mods_senior
Zamknutí složky=Vyřešeno
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nějaký program pomocí ktrého bych si mohl zamknout složku a mít to na heslo. Vím že to lze nastavit ve "Sdílení a zabezpečení" a tam zaškrtnout pole"Soukromá Složka" Ale já ptže na kompu nejsem admin mám omezená práva a v tomto případě mě to dost štve
Prosím pomocte mi nebo mi jen doporučte jak si to povolit
Nebo nějaké podobně řešení. Představoval bych si to tak že k té složce bych měl přístup jen já a to po zadání hesla a složka by byla zamknutá nebo neviditelná i po domácí sití. PLS HELP 
Prosím pomocte mi nebo mi jen doporučte jak si to povolit
Naposledy upravil(a) Tom8sh16 dne 28 srp 2007 22:15, celkem upraveno 1 x.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Jak se do lesá volá, tak z něj lítají třísky.
Kdo jinému jámu kopá, je hrobníkem.
Jak se do lesá volá, tak z něj lítají třísky.
Kdo jinému jámu kopá, je hrobníkem.
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Zrovna dneska se to tu řešilo.Stačí se podívat. Jinak já používám program WinRar,který umožní soubor zaheslovat.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
já na to používam program Microsoft Private Folder http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... te-folder/ je to fakt dobrej program doporučuju aspon vyzkoušet!
Banderas FOREVER 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek