Nastavení netu po nové instalaci xp
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Nastavení netu po nové instalaci xp
Prosím o radu. Mám starší PC. Najednou začal během práce na něm zhasínat monitor a počítač, který stále běžel se nechal restartovat až na 3.pokus. Zálohovala jsem data, některé programy a ovladače a zkusila přes originál XP Pro opravit systém. Pokaždý vyskočilo hlášení o nějakém nevyhovujícím ovladači a instalace se zastavila. Takže jsem odstranila oddíl na C:, zformátovala a zadala novou instalaci. Ta proběhla úspěšně, počítač funguje. Ale nejde net. Resp. jde, ale ne na něm. Máme obyč. netgear router, netbook chytí wifi signál bez problémů, noťas u rodičů je napojený kabelem a taky funguje. Zkusili jsme napojit na přímo do počítače a nejde to. Takže co s tím? Chybí tam nějaký ovladač nebo něco? V ovl. panelech a síťových připojeních není nic. Při zadání vytvoření to nic nenajde a nevytvoří. Děkuju za radu!
Re: Nastavení netu po nové instalaci xp
Ano, nejspíše chybí ovladač, pro identifikaci potřebujeme typ tvé zákl. desky.
Re: Nastavení netu po nové instalaci xp
Pokud máš CD k základní desce v PC, tak ovladač na integrovanou síťovou kartu najdeš na něm, v opačném případě jej najdeš na stránkách výrobce základní desky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 6045 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RIKI22