Pokud ti začne pípat repráček, zkusil bych juknout na teplotu v biosu a funkci hlídání teploty v biosu. Dále si zapni, ať se automaticky neresetuje PC ale zobrazuje BSOD.
mr_yoda píše:tak mě napadá že toto může dělat taky vadná/odcházející deska. a pokud je od gigabytu tak bych se ani tak moc nedivil
co máš proti gigabytu???mám desku už 3 roky a nebyl jediný problém,přečti si něco o deskách gigabyte a pak sem napiš něco lepšího nežli příspěvek víše.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
više više...
už to jede ten dement nemohl snest že je přetaktovany i když přetaktovanyho sem ho měl už par et a jel ted začal dementit asi chtel zase změnit frekvenci
No tak to nejede
Je zajimave to připojil sem speaker a nekdy začne takhle pipat jak policie taa daa taa daa (ta-niže,da-vyše)
no prostě jak poldove když ho nahnu na levou stranu přestane.
Muj procesor sem měl vždy na frekvenci 500(100) a jel ok už par let ted jak sem psla pc se sam o¨d sebe resetoval tak sem podtaktoval na 500(66) ted mi ukazuji v win i bios frekvenci 366 mhz ale takove pomale to nechci proč se to začlo sekat? proč to pipa?
više više...
už to jede ten dement nemohl snest že je přetaktovany i když přetaktovanyho sem ho měl už par et a jel ted začal dementit asi chtel zase změnit frekvenci
No tak to nejede
Je zajimave to připojil sem speaker a nekdy začne takhle pipat jak policie taa daa taa daa (ta-niže,da-vyše)
no prostě jak poldove když ho nahnu na levou stranu přestane.
Muj procesor sem měl vždy na frekvenci 500(100) a jel ok už par let ted jak sem psla pc se sam o¨d sebe resetoval tak sem podtaktoval na 500(66) ted mi ukazuji v win i bios frekvenci 366 mhz ale takove pomale to nechci proč se to začlo sekat? proč to pipa?
Pokud to pípá jako siréna policie nebo hasiči, pak teplota procesoru. V Biosu bys měl mít nastavení, při jaké teplotě to má upozornit, případně vypnout. A co nahýbáš na levou stranu - jestli celou bednu, tak ji nenahýbej a radši zkontroluj kabely. Možná někde brání chlazení, zastavujou větrák apod.
teplota hmm
tak proč když to nahnu nebo do toho lehce klepnu přestane to a i když pc pipa tak jede dobře dal.
Mě v biosu neukazuj tepltu CPU vubec nevim proč
A proč se toneseka při frekvenic 500(66) a ukazuje mi to že mam frekvenci 366 (v biosu i windows)?pipa to i při 500(66)
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.