Barva pozadi u textu ikon na ploše

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
Mickey
nováček

Barva pozadi u textu ikon na ploše

Příspěvek od Mickey »

Prosím o radu,jak odstranit pod texty ikon barevné pozadí....,v systíému mi to nenabízí průhledné pozadí,nevím jak dál....díky všem za radu,či tip...michal
miras
Tvůrce článků

Příspěvek od miras »

Nenapsal si jaký používáš OS. Ve WinXp to de nastavit, pro starší bys musel použít nějakou utilitku. Takže postup pro WinXP:
Ovládací panely->Systém->záložka Upřesnit->tlačítko Nastavení v boxu Výkon a hned na tý prvný záložce (Vizuální efekty) dole v seznamu zaškrtneš položku "Použít stíny popisků ikon na ploše"
Cybercom
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Transparent

Příspěvek od Cybercom »

Pokud máš Windows 95, 98, ME, NT nebo 2000, budeš muset použít utilitu Transparent. http://www.slunecnice.cz/product/Transparent. Má to 54 kB, takže to stáhneš i přes 14,4 modem mrknutím oka.
Jiří Škorec
Mickey
nováček

stále mi to nefuchčí

Příspěvek od Mickey »

ani s tím transparentem nevím,ale nejde mi to stále....
Cybercom
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybercom »

Podle toho, co máš za Windows. Na 95, 98 a ME mi to fungovalo. A musíš mít vyplej Active desktop.
Jiří Škorec
Phoenix
Level 2
Level 2

Příspěvek od Phoenix »

miras píše:Nenapsal si jaký používáš OS. Ve WinXp to de nastavit, pro starší bys musel použít nějakou utilitku. Takže postup pro WinXP:
Ovládací panely->Systém->záložka Upřesnit->tlačítko Nastavení v boxu Výkon a hned na tý prvný záložce (Vizuální efekty) dole v seznamu zaškrtneš položku "Použít stíny popisků ikon na ploše"
Ja som toto presne spravil podla tvojho navodu a stale mi to nefunguje.Je aj taký program pre XP ?
Come on

I’m with you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes,With you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obsah složky se zrcadlí na ploše
    od Grander » » v Windows 11, 10, 8...
    4 Odpovědi
    5036 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Grander

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“