Neznate nakej film na vecer?moc se mi libi denik maleho poseroutky ale uz sem videl vsechny díli.TYP:komedie,dobrodruzni, atd horory radsi ne
Film doporuceni
Moderátor: Mods_senior
Film doporuceni
Ahoj
Neznate nakej film na vecer?moc se mi libi denik maleho poseroutky ale uz sem videl vsechny díli.TYP:komedie,dobrodruzni, atd horory radsi ne
Re: Film doporuceni
Zkus třeba Hobit neočekávaná cesta : http://www.csfd.cz/film/232938-hobit-neocekavana-cesta/
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Méďa (TED)
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Oboje sem uz videl :)
Maturita duchu
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
- simio.simsoft
- Level 2

- Bydliště: Blovice, Plzeňský kraj, CZ, EU, Europa, Earth, Solar System, Milky Way, Space
South Park: Peklo na Zemi: http://www.csfd.cz/film/11498-south-park-peklo-na-zemi/ Ale pozor: nevhodné pro děti do 12 let 
- janekdeeste
- Level 3

Hon (Jargten) - severský film, thriller - top 10 žebříček pro mě
Život je krásný - drama, z 2.sv. války, silný zážitek
Život je krásný - drama, z 2.sv. války, silný zážitek
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 4858 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pikaso.andreas
-
- 0 Odpovědi