Zdravím IT experty , potřeboval bych reklamovat grafickou kartu a abych nebyl úplně bez počítače chtěl jsem využít intel hd graphics co nabízí procesor, ale vůbec nevím jak docílit toho aby to fungovalo. Myslel jsem, že když GK vyndám a monitor připojím do VGA portu na MB bude to makat. Praxe je taková, že PC neprojde POSTem a dokolečka se restartuje. Věděl by někdo jak to rozchodit? --------------------------- OS - W7 Ultimate x64 CPU - i5 4570 MB - ASUS B85-PLUS GK - GIGABYTE GTX660
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Do biosu se dostanu...ještě doplním, že jsem ze začátku nemohl ani od intelu nainstalovat ty jejich ovladače na grafiku...to bylo možné až jsem v Biosu povolil jednu kolonu...za chvíli doplním. Výsledek je pak takový, že přes VGA naběhne akorát logo ASUS ale bootovat se tomu nechce
EDIT: jedná se o volbu iGPU Multi-Monitor - jakmile je zapnutá Windows jakoby vidí tu integrovanou grafiku a naběhnou v rozšířeným desktopu
Naposledy upravil(a) mike127 dne 27 říj 2013 23:30, celkem upraveno 1 x.
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Nejspíše jsi zakázal tu integrovanou, takže povolit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Doagnostika pameti je k nicemu.
Memtest z flashky a nech ho bezet aspon 2 hodiny stale dokola.
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Stáhl jsem aktuální Deployment Tool, vytvořil xml viz níže, a chci nainstalovat Microsoft Office 2021 Professional Plus z tohto souboru: ProPlus2021Retail.img
A po spuštění to dává chybu viz obrázek.
Na netu jsem našel, že update channel...
Poslední příspěvek
Spustím aktivaci Office po internetu - viz první obrázek, a přibližně po jedné sekundě to ukáže chybu - viz druhý obrázek. A internet funguje na PC. To by tedy neměl být můj server.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...