kika10 píše:Thouls: Já tomu pořádně nerozumím, dokážu si porovnat různé velikosti jako je paměť atd, ale jaký je standartní hodnota, kolik baterka vydrží když píšou že má tolik toho a tolik toho nevím. Proto jsem poprosila o radu. Ok nějací lidé nepíšou odborné recenze k telefonu ,ale to jsem spíše ráda ,alespoň tomu rozumím když někdo napíše: " seká se, má malou paměť, špatnej foťák, špatná výdrž baterie" a nikdo mi nevypisuje něco co stejnak nevím co je ..Jinak nechápu větu:
"Klávesnice nemá žádný okraje"... K těm recenzím: U L520 ,jsem četla dost negativní příspěvky, vím možná pro tebe to nic neznamená ,ale já potřebuji mobil aspoň na 3 roky, ne ,že za půl roku mi nebude stačit a máma mi zacáluje novej, proto se ptám který je vhodnější. jinak jsem psala ,že OS bych chtěla android ,ale L520 nemá android ne ? omlouvám se zda se pletu
Deny: Koukám, že mají prodejnu v Ústí n. L. ,tak to si asi dojedu, potom se poštovné logicky neplatí že?
Neboj, poštovné platit nebudeš, pokud si pro to zajdeš osobně.
chtěl bych poradit s výběrem telefonu pro tátu. Chytrým telefonům se vyhýbal a když už tedy nějaký dostal tak je to hrůza která by odradila i mě.
Chtěl bych, aby měl co nejpříjemnější zážitek, něco, co ho přesvědčí že je to vlastně dobrá...
Poslední příspěvek
Kdyby na cene preci jen zalezelo, tak v Datartu se da dostat na cenu 4000Kc (VIP ucet + kod na slevu 400Kc) :)
Za stejnou cenu uz se prodavala v nekolika obchodech v pulce zari.
Dobrý den,
aktuálně jsem prodal playstaion 5 a chci přesedlat na herní počítač.
Mám limit - 20.000kč - čistě jen pc, monitor atd... mám.
Poradíte prosím, co za tuhle cenovku bude nejvýhodnější? Nechci koupit blbost.
Poslední příspěvek
Založ si vlastní téma. Na zmiňovaný monitor by to chtělo na PC připlatit a vzít grafiku 9070/XT nebo 5070 Ti. V tom rozlišení si na levnějších grafikách na vysoký detaily moc nezahraješ.
Dobrý den. Rozbil se mi displej na mém HP Envy M4.
A potřebuju náhradu.
Potřebuju podsvícenou klávesnici, HDMI port.
Nepotřebuju dotykový displej, numerickou klávesnicí, optickou mechaniku.
Chtěl bych zase něco malého. Měl jsem 14 takže klidně 14...
mám cca 2 roky starý telefon Samsung Galaxy M52, kde se mi nedávno vyskytl problém s nabíjením. Mám originální Samsung nabíječku i kabel. Nabjící se mi telefon hrozně pomalu ze sítě, z powerbanky se dokonce baterie vybíjí, i když je...
Poslední příspěvek
Tak jsem udělal diagnostiku akumulátoru pres aplikaci Samsung Members a zde je vysledek. Screenshot_20241124_143601_Samsung Members.jpg
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč, nejlépe s 512GB úložného prostoru. Mám zatím předběžně vybráno POCO F6 Pro 5G 12GB/512GB, popřípadě 16GB/1TB... Předem díky za alternativy...
Poslední příspěvek
Díky, takže s tím POCO X6 Pro 12GB/512GB to bude OK.