cus mam otazku.mam PC s procesorem AMD Athlon 4200 X2 cili dvoujadrovej procesor.a ted ten problem-pri nekterych hrach (GTA San Andreas, NFS Carbon)se stane ze hra nachvilku(treba 5s)se hra rozbehne jakoby rychleji nez by mela.otazka-muze to byt tim doujadrovym procesorem???da se s tim neco delat???
jo mam WIN XP Home SP2
může to být chybnýma ovladačema na procesor mě to dělalo taky ale u jiný hry ale dělalo to že se to hryzlo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:může to být chybnýma ovladačema na procesor mě to dělalo taky ale u jiný hry ale dělalo to že se to hryzlo
jak už sem psal ty si to asi neviděl
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:může to být chybnýma ovladačema na procesor mě to dělalo taky ale u jiný hry ale dělalo to že se to hryzlo
jak už sem psal ty si to asi neviděl
no bohuzel ovladace sou tam ty nejnovejsi takze pochybuju ze to bude tim...zkusim ten dual-core optimizer
no jo ale to můžeš mejt nejnovější ovladače ale furt ti to bude dělat já sem čekal na too až ty ovladače opraví
Lowec píše:Zkus to projet antivirem, antispywarem apod...Popr. reinstall windows, pravdepodobne mas taky nejakej binec v PC kdyz se vam to deje u stejnych her
ten pocitac je slabej tejden starej s dobrym antivirem takze tim to fakt nebude
Alza mi nedorucila chladic na CPU, je to Endorfy Fortis 5, ale ako pozeram maju aj Dual Fan a neviem ci sa to oplati, kedze to pride do stredy a ja potrebujem mat PC uz v pondelok postaveny….
Je len o 10€ drahsi, ale cakat sa bude do 9. aprila...
Problém že mají jen jeden jack.
Takže asi jediná možnost jak sprovoznit mikrofon i sluchátka je koupení rozbočovače?
Zítra jdu do datartu.
Můžu buď poslouchat nebo mluvit.
Ale ten co mě poslouchá no fakt to zní hrozně fakt dutě tiše s takovým...
Poslední příspěvek
Hele koupil jsem funguje a když jsou černé ty konektory mají vždy značku buď bílou nebo jako výstupek to nemusím špatně rozeznatelné.
Mám barevné a jedu. Díky.
Zdravíčko, potřeboval bych poradit s upgradem pc. Chtěl bych si pořídit lepší CPU ale moje znalosti jsou v tomto ohledu dost zastaralé a už se tomu nevěnuji nějakou dobu. Chtěl bych případně i více ram. A tak moje otázka zní na nějaké doporučení co...
Poslední příspěvek
Lepsi Intel nema smysl kupovat, tedy pokud necekas tuhou zimu a nechces ho pouzit jako primotop.
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.