Hry na slabý PC pomozte mi prosím!
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Hry na slabý PC pomozte mi prosím!
ok díky hele prosimtě že tě pořád otravuju nenašel by jsi nějaké 3d střílečky na tenhle pc ?? no já vim...je to slaby ale cs 1.6 a quake mě už nebavi.....kdyby bylo něco jako cod ale na slaby pc dobre mi jede medal of honor allied assault
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Zář 2013 08:59) ---
pls
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Zář 2013 09:45) ---
hele proimte rozjedu nfs undeground?
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Zář 2013 08:59) ---
pls
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Zář 2013 09:45) ---
hele proimte rozjedu nfs undeground?
Nechceš si koupit novou grafiku? Nějakou starou z bazaru?
Rozjedes spoustu her. Mafii i GTA SA jsem rozjel na 850MHz Duronu a 128MB RAM. Tobe to musi jet jak z praku. Navic ty hry uz stoji par korun, vzhledem k tomu, jak jsou stare
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
GTA SA mu na té grafice opravdu nepůjde, řeší to na různých cizích forech.. Ta grafika je stará a ještě k tomu integrovaná, nesplňuje minimální požadavky. To samé NFS Underground..
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Já to rozjel na MX200 s 32MB VRAM. Člověk prostě opravdu nepotřebuje Titan, aby rozjel hru starou 10 let
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Jenže ta grafika byla hrozný shit už ve své době a možná ani nepodporuje DX 9
DirectX do toho netahej. Ještě jednou píšu, že jsem to rozjel na nvidia MX200 - http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_GPU_nVidia - Karta, která měla jen DX7
Ale i ta karta je lepší než má on ve svém PC 
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Lepší je, ale ne několika násobně. Asi jen o třetinu. Na druhou stranu má mnohem novější CPU a 8x víc RAM
Já teda fakt nevím. Mě se SA sekalo na Celeron 1,7GHz, intel graphics 64mb a 512mb ram.
- Speed_dead
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Kterýho Unreala jsi dohrál? Unreal 1, Unnreal Tournament 99, Unreal Napali, Unreal2 ?kolikrat unreal dohrany
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
ja nevedel ze je tolik unrealu
ja mam dohranej unreal tournament beta ale to se vlastne neda dohrat je to multiplayer hra 
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Zář 2013 16:19) ---
ja mam dohranej unreal tournament beta ale to se vlastne neda dohrat je to multiplayer hra 
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Zář 2013 16:25) ---
hele prosimvas asi na tom nerozjedu nfs world???,
to asi ne co??
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Zář 2013 16:19) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Zář 2013 16:25) ---
hele prosimvas asi na tom nerozjedu nfs world???,
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek