Modré okno při startu Windows (vyřešeno)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

golfik69
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfik69 »

mikel píše:Podle mě je jednoznačný problém ten Legalizátor. Řekl bych, že je to jen nějaký rozes*rač woken.
Bohužel nevím, na jakém principu by měl pracovat a proto bych doporučil jedině reinstal.
Když už chceš zlegalizovat wokna udělej to normální cestou (za peníze) a ne pochybnými programy.
Ahoj.kdybych mel penize tak to udelam legalni cestou ale buhuzel nemam tak jsem to chtel udelat touto cestou.
golfik69
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfik69 »

Jeste tam bylo v jedne chybe napsano ze zavedeni nasledujiciho ovladace pro spusteni pocitace a nebo systemu se nezdarilo.
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

Já bych řekl, že ten legalizátor je jednoznačně podfuk, protože já jsem kdysi na jeden patch narazil a to aplikování bylo dosti složité.Musel se tam nějak nahradit proces winlogon a něco psát do registrů atd.

Tak teď zpět k řešení našeho problému:

Zkus provést kontrolu systémových souborů. (Start-Spustit-cmd a napiš sfc/scannow)

Proveď kontrolu disku.

Nech vyčistit registry. (doporučuji program TuneUP Utilites)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
golfik69
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfik69 »

zlobyl píše:Já bych řekl, že ten legalizátor je jednoznačně podfuk, protože já jsem kdysi na jeden patch narazil a to aplikování bylo dosti složité.Musel se tam nějak nahradit proces winlogon a něco psát do registrů atd.

Tak teď zpět k řešení našeho problému:

Zkus provést kontrolu systémových souborů. (Start-Spustit-cmd a napiš sfc/scannow)

Proveď kontrolu disku.

Nech vyčistit registry. (doporučuji program TuneUP Utilites)
kontrola hotova a kdyz jsem si stahnul ten TuneUP Utilitesprogram tak mi nejde nainstalovat,hlasi to ze tato instalace je zakazana zasadami nastavenymi spravcem systemu
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

golfik69 píše:...kdyz jsem si stahnul ten TuneUP Utilitesprogram tak mi nejde nainstalovat,hlasi to ze tato instalace je zakazana zasadami nastavenymi spravcem systemu...

A jsi přihlášen jako Administrator?(nebo na účtu s admin. oprávněním)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
golfik69
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfik69 »

zlobyl píše:
golfik69 píše:...kdyz jsem si stahnul ten TuneUP Utilitesprogram tak mi nejde nainstalovat,hlasi to ze tato instalace je zakazana zasadami nastavenymi spravcem systemu...

A jsi přihlášen jako Administrator?(nebo na účtu s admin. oprávněním)
jsem prihlasen jako admin na uctu
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

Tak jak to vidím, tak se asi nevyhneš reinstallu. :-(
golfik69
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfik69 »

zlobyl píše:Tak jak to vidím, tak se asi nevyhneš reinstallu. :-(
No taky si rikam ze to jinak nepujde,tak to jsem zvedavej jak to zvladnu)))snad si poradim.Jinak Dekuji za snaho mi pomoc.Mej se fajn.Ahoj
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

Tak hodně štěstí a nezapomeň si vše z systémového oddílu zazálohovat a ten oddíl zformátovat a pak Windows čistě nainstalovat-není nic horšího, než instalovat Windows ,,přes sebe". :number1:
golfik69
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfik69 »

zlobyl píše:Tak hodně štěstí a nezapomeň si vše z systémového oddílu zazálohovat a ten oddíl zformátovat a pak Windows čistě nainstalovat-není nic horšího, než instalovat Windows ,,přes sebe". :number1:
Ahoj.Tak jsem to vse reanstiloval a uz to bezi tak jak ma.Jinak Duiky za snahu pomoc.Ahoj
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Odstranění nabídky Windows 7 při startu Win10
    od regine » » v Windows 11, 10, 8...
    1 Odpovědi
    9888 Zobrazení
    Poslední příspěvek od zeus
  • Okno v levém dolním rohu
    od mmmartin » » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2 Odpovědi
    11113 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mmmartin
  • Vyskakovací okno - PC je napaden virem (cv48...)
    od xmarka » » v Vše ostatní (sw)
    7 Odpovědi
    9710 Zobrazení
    Poslední příspěvek od xmarka
  • Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
    od Luk4579 » » v Problémy s hardwarem
    6 Odpovědi
    8190 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Luk4579
  • Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
    od IMB » » v Windows 11, 10, 8...
    4 Odpovědi
    29341 Zobrazení
    Poslední příspěvek od zeus

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“