No já bych nejdříve tu chybu chtěl lokalizovat a popřípadě odstranit.Pak teprve Bod obnovy.
Takže se podívej do Start/Ovládací panel/Nástroje pro správu/Prohlížeč událostí/ A tam se pokus porovnáním času zapnutí PC vyhledat chybu která by tam měla být zobrazena a kopni ji sem.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Bohužel nevím, na jakém principu by měl pracovat a proto bych doporučil jedině reinstal.
Když už chceš zlegalizovat wokna udělej to normální cestou (za peníze) a ne pochybnými programy.
Já si matně vybavuji, že v té nabídce, jak se dostává do nouzáku byla i možnost Zakázat automatické restartování při selhání.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
alias75 píše:No já bych nejdříve tu chybu chtěl lokalizovat a popřípadě odstranit.Pak teprve Bod obnovy. Takže se podívej do Start/Ovládací panel/Nástroje pro správu/Prohlížeč událostí/ A tam se pokus porovnáním času zapnutí PC vyhledat chybu která by tam měla být zobrazena a kopni ji sem.
Ahoj tak jsem udelal to jak si psal a bylo tam napsano nasledujicí-System udalosti modelu COM+zjistil pri vnitrnim zpracovani chybny navratove kod Hodnota HRESULT byla 8007043C z radku 44v d:/nt/com/com1×/src/evets/tier1/eventsystemobj.ccp.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
kdyby jsi na místo toho uvedl zdařilejší postup na úpravu Windows 11 (10). ..
A proc, kdyz se na nic neptas? Ja se navic staram o to, aby kompy fungovaly, takze nebudu dobrovolne hledat cestu, jak je rozj*bat (viz UXtheme, ze?)
BTW s cestinou ti...