Po nainstalování OS Win8 a následném doinstalování driverů a programů se mi ale začal zatěžovat bezdůvodně HDD na 100%. Všechno poté trvá než naběhne a s notebookem se nedá pracovat. Vůbec si nevim rady, doufám, že nebude vadný HDD a proto bych rád od vás pomoc.
Pokuď by někdo chtěl bližší informace, zítra dodám.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
BTW chystám se upgradovat na Windows 8.1 takže kdyby to vyřešil formát tak mi to vadit nebude, ale chtěl bych nějak vyloučit selhání disku
Naposledy upravil(a) Ltb dne 27 říj 2013 20:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
CPU: AMD Ryzen 9 7950X |RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO |GPU: PALIT GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S 16G |SSD: Kingston FURY Renegade NVMe 2TB |CASE: Fractal Design North Charcoal Black
Prosím Tě, můžeš mi sdělit, jak jsi zjistil, že se Ti vytěžuje HDD na 100%??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Windows 8 - hned v první kolonce - nejsem si jistej teď z hlavy co tam přesně je, ale 3. sloupeček je snad vytížení HDD a tam se mi při tom "zpomalení" ukazovalo 100%..
CPU: AMD Ryzen 9 7950X |RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO |GPU: PALIT GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S 16G |SSD: Kingston FURY Renegade NVMe 2TB |CASE: Fractal Design North Charcoal Black
Nebudu Tě dál trápit. Jedná se nejspíše o vytížení CPU, což Tvůj dotaz posunuje do jiné roviny úplně mimo HDD. Zjisti ze Správce úloh, které procesy Ti CPU nejvíce zatěžují, nejlépe sem vlož screen celého Správce disků, záložka Procesy S HDD si vůbec zatím nedělej hlavu.